Hele, fakt má Astra G Caravan 52litrů nádrž? Já myslel tak 42-45litrů. 50litrů jsem do toho nikdy nedostal (i když už začala blikat). Jinak co se týče úplného dojezdu, tak jsem to nikdy nezkusil a nikdy nezkusím (doufám). Protože jak začne blikat, už musím mazat k pumpě, jinak jsem z toho nervózní jak pes a jízdu si vůbec nevychutnám.
kde najdu černý na bílým, že nádrž má u astry 52L?!!!??! mě taky bliká kontrolka a natankuji 43L?!??!?!(takže v nádrži je 9l)a to je na ujetí ještě tak 130Km?!?!?!?!?!
Me dela to samy. Nejvic jsem tam dostal 46l, a to uz hladovy oko blikalo aspon 40km. A nevim, jak jste prisli na 48l nebo 52l nadrz, dyt ma rovnejch 50l, ne?
No já když jsme jel z novou poprvy tankovat, tak se mi tam veslo 49,8 tusim... (jeste ze cerpacka je tak 200 m od prodejce Tech 52 mi prijde realnych... proc by mel vyrobce uvadet jiny udaj nez ve skutecnosti?
tak nádrž je oficiálně 52L....záleží kolik se ti vleze ještě do hrdla nádrže pokud bereš benál skoro po okraj . Mně to vyšlo na 10L při rozsvícení a cca 4L při blikání.
Ja taky porad resil problem s obsahem nadrze ale uz to mam zmakly nejdriv se rezerva rozsviti po case blika a kdyz zacne blikat jeste v rychlejsim intervalu uz je opravdu cas natankovat neco kolem 49litru.
no já slyšel že pokud dojíždíš nádrž do poslední kapky tak škodíš čerpadlu docela fest. jednak že to saje bordel a taky hlavně to už i přisává vzduch jak se benzín v nádrži přelévá, a jelikož čerpadlo je elektromagnetické tak při nasátí vzduchu ti muže přeskočit jiskra a seš v řiti .
Hopla hopla hopla koupil jsem si OPLA Astra G 1.8 85kw Sport Moje ASTRA
No tak pokud opravdu jezdíte na doraz, ničíte na 100% čerpadlo. Já ihned jak se rožne kontrolka, jedu tankovat a v nádrži je jestě 12 litrů.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Já teda tankuju ve chvíli, kdy jsem na třetině nádrže, takže tak při 17ti litrech, protože je jedno, jestli natankuju 3x měsíčně 35litrů, nebo dvakrát měsíčně třeba 45 .
Zemřela - Opel Astra G Caravan 2.2DTi
Nově - Astra G Coupe 2.2 16v
www.Akumix.cz