Airbag kontrolka
Airbag kontrolka
Zdravím Vás všechny profíky já jako amatér Astry G mám problém s nezhasínající kontrolkou airbagu Mám auto cca 14 dní a vše OK a teď tento problém poradíte co s tím
Dík Jarda
Dík Jarda
Caravan 1,6 16 V Elegance 1998
- Reklama
Hmm jistej si nejsem, ale podle toho co tu občas kluci píšou, to bývá tak asi kolem 5 kila +-, vážně nevim koli chtějí za připojení popř. za vymazání chyb, asi taky záleží kterej servis. nebo narazit na někoho kdo má prográmek ve svym compu a připojí tě levnějc.
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
Jak mas u sedacek zapinaky na pasy,tak nemas tam treba vystrelene zlute vykricniky???
Astrulka Z16XE Rv.03 Stříbrnej poklad pod nebem....
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=4388
a nerobil si nahodou nieco pod sedadlom vodica, ci spolujazdca?? tam je totiz elektronika na dane zalezitosti, kontakty, spojky a tak, tiez som mal ten problem po tepovani auta, stacilo potom kontakty prestrieknut kontoxom na spojkach... (nemusim pripominat, ze pri vypnutom zapalovani)
---------------------------------
Opel Zafira 2.0 DTi 16V, 11/2002
Opel Zafira 2.0 DTi 16V, 11/2002
Nevim, kdo jaky s tim mate zkusenosti, ale poprvy se mi to rozsvitilo ve spojistosti s ridicovo bocnim airbagem - udajne kopajici dite na zadni sedacce (v CB mazano za 300,-). Minuly tyden se mi historie opakovala, avsak tentokrat stacilo posunout spolujezdcovo sedacku - zkusil jsem jiny servis, smazani mi provadeli zrovna dneska zdarma a v patek mam prijet znovu - pry se ty kontakty pod sedackama musi poradne proletovat a bude to uz bez problemu. Jinak podle informaci by se chyba v airbagach nemela sama vymazat - pry pomuze pouze diagnostika...kai81 píše:jednou se mi stalo,že jsem luxoval astřičku a pod sedadlem jsem zavadil o kablík a airbag začal svítit trvale...Stačilo ho jenom znovu zapojit a byl pokoj..
Tak jsem dneska dělal diagnostiku nově registrovanýmu oplákovi "emu" a házelo to chybový hlášení - velký odpor na patroně spolujezdce, takže to asi vypadá taky na nějaký studeňák....
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Nojo, na PC jsme to měli, ale kde najít přesný místo, kde je problém...Okura píše:Tady pomůže jenom diagnostika
Není problém napojit na PC
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
- Princ William