Yuri - astra 1,6

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 22 čer 2007, 12:04

Ja bych se ostrejsi vacky potazmo nizsich vykonu v nizkych otackach nebal - pokud mas dobre poskladanou prevodovku, tak otacky IMHO udrzis i v uzkem optimu.
Mas i upraveny pedaly? Ja diky jejich nevhodnemu postaveni nedokazu ve svoji Astre pri brzdeni patou proslapnout plyn pri podrazovani ... ale s ohledem na to ze Astru mam na jezdeni a ne na zavody tak me to zas tak netrapi :)

Reklama

yuri

Příspěvek od yuri » 22 čer 2007, 14:54

AstraDTI píše:Ja bych se ostrejsi vacky potazmo nizsich vykonu v nizkych otackach nebal - pokud mas dobre poskladanou prevodovku, tak otacky IMHO udrzis i v uzkem optimu.
Mas i upraveny pedaly? Ja diky jejich nevhodnemu postaveni nedokazu ve svoji Astre pri brzdeni patou proslapnout plyn pri podrazovani ... ale s ohledem na to ze Astru mam na jezdeni a ne na zavody tak me to zas tak netrapi :)
tak taky frajer niesom aby som jednou nohou naraz brzdil a zaroven drzal plyn :-))) pedale su seriove, iba slapky su vymenene za sparco

prevodovka je seriova, kolecka a staly prevod ostali povodne, menil sa iba diferencial sa samosvorny od Quaife.. rozmyslam vsak ze kupim krtatsiu prevodovku, myslim ze je to tym F17, ale este musim pozriet ci tam nieje vacsi priemer spojkovej lamely.. moja prevodovka, mam typ F13 ma staly prevod 3,89 a tato F17 ma okolo 4,28.. to uz je rozdiel.. inak ak mas ty nahodou F23, tak mam do nej spojkovu lamelu kovokeramicku, ak by si chcel...
astra G 1,6 16 V

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 22 čer 2007, 15:17

Ja jsem se to prislapavani plynu patou pri brzdeni holt naucit musel - u zadohrabu jinak riskujes ze se v najezdu do zatacky pri podrazovani utrhnou zadni kola... a driftovani se pri jizde na cas moc nevyplati :D
Co mam za prevodovku v Astre nevim, mam uplnou seriovku a nijak s ni neblbnu - takze spojka zatim neklouze a o vymene neuvazuju.

yuri

Příspěvek od yuri » 16 črc 2007, 10:35

AUTO je momentalne na predaj...
Bratislava
+421 903 460581

cena dohodou :-)))
astra G 1,6 16 V

Odpovědět