BUDÍKY
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
BUDÍKY
na nemeckejch strankach jsem nasel todle...hodne se mi to libi...ale jeste jsem to nikde na netu nenasel....nevite nahodou kde bych to mohl sehnat za kolik a jestli je k tomu potreba treba jeste nejake zarovky kabliky a tak...? dekuju za odpovedi...a verim ze nejsem jediny komu se libi...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
- Reklama
Re: BUDÍKY
No nevím jestli to bude přesně to co chceš ty,ale..........http://www.tachocolor.wz.cz/opel.htmdj.chicken píše:na nemeckejch strankach jsem nasel todle...hodne se mi to libi...ale jeste jsem to nikde na netu nenasel....nevite nahodou kde bych to mohl sehnat za kolik a jestli je k tomu potreba treba jeste nejake zarovky kabliky a tak...? dekuju za odpovedi...a verim ze nejsem jediny komu se libi...
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
- Princ William
videl jsem to taky na nemeckejch strankach. videl si to i kdyz to sviti byly tam take nejake fotky. jinak co jsem se nak vsinul tak tohle dela nejakej nemec z foreveru. a kabel vidis dole na tej fotce. asi se pripojuje do T10 v budikach.
me se to moc nelibi to podsviceni ale hlavne se to musi libit tobe
me se to moc nelibi to podsviceni ale hlavne se to musi libit tobe
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
no co jsem se dival tak to podsviceni je ulpne super a je k tomu i pruhledna oranzova rucicka tachometru a otacek a videl jsem tam i borce kteremu se menilo podsviceni tech rucicek podle otacek a rychlosti,...ale plasma to asi nebude...muzou byt pridelane zezadu, pohledam to rozsvicene a dodam foto...
a tamto na to podsviceni to neni ono a to se mi moc nelibi...
a tamto na to podsviceni to neni ono a to se mi moc nelibi...
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
tak tady to je rosvicene...vypada to uplne nehorazne....mnohem lepsi nez nejake delane podsviceni nebo bile polepy budiku...ja to cu!!!!
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele:
Plazma polepy mají i na www.autodoplnky.cz za 3160kč ,ale jen jedna barva
Naposledy upravil(a) R.A.Y. dne 10 dub 2006, 22:21, celkem upraveno 1 x.
Tak to co ukazuješ mají na tachocolor.wz.cz - vícebarevné podsvícení. Je to přesně ta fólie, co jsem řešil s Jardou tady https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=162 Rozebereš budíky, sundáš ručičky, nahodíš novou fólii, nasadíš ručičky a jupíííí už to vypadá jak na tý fotce
Cena cca 900,- Kč
Cena cca 900,- Kč
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
vím vím,tu adresu znám.Spíš by mě zajímalo to co sem dal dj.chicken.To bude asi o něco málo dražšíM&R píše:Tak to co ukazuješ mají na tachocolor.wz.cz - vícebarevné podsvícení. Je to přesně ta fólie, co jsem řešil s Jardou tady https://www.astra-g.cz/viewtopic.php?t=162 Rozebereš budíky, sundáš ručičky, nahodíš novou fólii, nasadíš ručičky a jupíííí už to vypadá jak na tý fotce
Cena cca 900,- Kč
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
ray: no prave ze vubec nevim kde to sehnat a za kolik...kdybych to nekde videl tak to okamzite beru...fakt se mi to hodne libi...
ale doufam ze vice jak dvojec to stat nebude...
kazdopadne hledam dal a kdyz mi s tim nekdo pomuze budu jenom rad...
ale doufam ze vice jak dvojec to stat nebude...
kazdopadne hledam dal a kdyz mi s tim nekdo pomuze budu jenom rad...
Přesně to co hledáš, je plasma. Tedy de facto indiglo. Jedna vrstva fosforová a pod ní jedna, do které jde proud a ta fosforovou vrstvu nabudí k tomu, aby svítila. Víc k tomu ti napíšou, když se ozveš newman-tuningu. Ty to vedou jako indiglo. Tady na ně máš link: http://www.newman-tuning.com/index_go.htm a až se Ti stránka načte, klikni si na indiglo. Ale přesto vyžadují komunikaci. Cena za tuhle srandu je 3200,- včetně daně pro maloodběratele. Kdyby jsi měl někoho známého, kdo u nich nakupuje na ŽL, tak se dostaneš na 2800,- Uff, snad to je vyčerpávající.
Jinak plasmu tady nikdo moc nevede, spíš se objednává z venku, ale nikde to není žádná cenová sranda. Kámoš si ji teď kupoval v US a cvaknul si 38USD.
Jinak plasmu tady nikdo moc nevede, spíš se objednává z venku, ale nikde to není žádná cenová sranda. Kámoš si ji teď kupoval v US a cvaknul si 38USD.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
JO JO TAK TO BUDE ASI ONO...SICE JSEM TAM ASTRULKU NEVIDEL ALE PISOU ZE NENI PROBLEM UDELAT DLE VZORU...JESTE ZKUSIM POHLEDAT NENI MOZNE ZE BY TO DELALI JEN JEDINI V REPUBLICE...ALE 3000 TO UZ JE DOST VELKA PALKA...