Osobně si myslím že kdo chce tak si cestu na tohle fórum najde.A letáky za stěračem - no ruku na srdce kdo z vás to čte a ještě navíc kdo je ochoten něco z nich vyzkoušet?
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak to přesně souhlasím, ukažte se ostatni, jak se to má dělat. Pouze jsem chtěl rychle reagovat na tento námět, tak prosím další máte možnost.Cidla píše:Koukám že ty vykřičníky bodujou to mě těší...jen jsem sem dal svůj narychlo sestavený návrh, když se tady o tom mluvilo...a teď jen nechápu co se tady dokola pořád řeší...buď to někdo bude chtít udělat nebo nebude..stejně se nikdy nikdo všem nezavděčí půlka bude pro a půlka proti. Tak sem hoďte hlasování a pak uvidíte kolik lidí to chce a kolik ne. Pak se tady můžem vůbec zabývat nějakejma letákama, vizitkama nebo vykřičníkama. Nebo sem každej hoďte svůj výtvor ať vidíme s R@SAGem jak se to má dělat správně
. Strašně rádi se přiučíme a zdokonalíme! A teď to myslím smrtelně vážně.
ja mam moznost to vytisknout zadara, nevim proc tady mluvite o nejakych tisicich???Hany píše:Není problém to tam dopsat, místa je tam hafo..., už jsem psal Cidlovi, at tam něco takového dopíše a dá to sem ... ať se k tomu vyjádříte.
Už to mám naceněné, jak ČB, tak barevnou verzi, tak jsem si řekl, že do toho půjdu, že to zaplatím, ať udělám něco pro tyto WWW stránky, které jsou dobré a hlavně užitečné.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |