informační - propagační lístek

Co se jinam nehodí pište sem
Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 06 čer 2007, 19:27

Mnoho povyku pro nic.
Osobně si myslím že kdo chce tak si cestu na tohle fórum najde.A letáky za stěračem - no ruku na srdce kdo z vás to čte a ještě navíc kdo je ochoten něco z nich vyzkoušet? :wink:
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Reklama

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 06 čer 2007, 19:40

No, nevím ... letáky sice pěkné, ale já bych to možná koncipoval v torchu jiném stylu - něco na způsob:
"Zlobí vas vaše Astra? Chcete poradit s vlastními úpravami? Nevíte jak něco opravit? ... právě pro vás je tu astra-g klub, kde najdete vše o vaší astře. ..."

Ale stejně si trvám na svém - nejprve upravit web, poté dělat letákovou kampaň. Uvědomte si totiž, že člověk jde na neznámou stránku (just získanou z reklamy) většinou s nedůvěrou a web ho musí na první pohled zaujmout - ne odradit (promiň miloshi ;) ) - proto by to chtělo změny které jsem popsal výše.

A o gramtické a stylistické bezchybnosti snad nemůže být ani řeč - jak by to vypadalo kdyby na např. vaši firmu upoutával leták s hrubkou v nadpise? (což jsou i ony tři vykřičníky) Psaní na fórum je něco úplně jiného než výroba něčeho, co má oslovit a nalákat lidi...

//edit: s těmi vykřičníky to byla nadsázka :D
jinak já jsem to pojal třeba takto (jen jsem to dělal narychlo, takže font nemá české znaky - musel by se najít jiný)
Obrázek
Naposledy upravil(a) sovicka dne 06 čer 2007, 20:05, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 20:02

Koukám že ty vykřičníky bodujou to mě těší :twisted: ...jen jsem sem dal svůj narychlo sestavený návrh, když se tady o tom mluvilo...a teď jen nechápu co se tady dokola pořád řeší...buď to někdo bude chtít udělat nebo nebude..stejně se nikdy nikdo všem nezavděčí půlka bude pro a půlka proti. Tak sem hoďte hlasování a pak uvidíte kolik lidí to chce a kolik ne. Pak se tady můžem vůbec zabývat nějakejma letákama, vizitkama nebo vykřičníkama. Nebo sem každej hoďte svůj výtvor ať vidíme s R@SAGem jak se to má dělat správně :wink:. Strašně rádi se přiučíme a zdokonalíme! A teď to myslím smrtelně vážně. :!:

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 06 čer 2007, 20:11

Cidla píše:Koukám že ty vykřičníky bodujou to mě těší :twisted: ...jen jsem sem dal svůj narychlo sestavený návrh, když se tady o tom mluvilo...a teď jen nechápu co se tady dokola pořád řeší...buď to někdo bude chtít udělat nebo nebude..stejně se nikdy nikdo všem nezavděčí půlka bude pro a půlka proti. Tak sem hoďte hlasování a pak uvidíte kolik lidí to chce a kolik ne. Pak se tady můžem vůbec zabývat nějakejma letákama, vizitkama nebo vykřičníkama. Nebo sem každej hoďte svůj výtvor ať vidíme s R@SAGem jak se to má dělat správně :wink:. Strašně rádi se přiučíme a zdokonalíme! A teď to myslím smrtelně vážně. :!:
Tak to přesně souhlasím, ukažte se ostatni, jak se to má dělat. Pouze jsem chtěl rychle reagovat na tento námět, tak prosím další máte možnost.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 čer 2007, 22:10

Tak snad se tu nebudem hádat a osočovat kvůli takové kravině, co se komu nelíbí, at to zde uvede a dá svůj návrh a hotovo, kritizovat umí každý, ale sám se projevit, to už je horší.. Takže kdo máte kreativního ducha, sem s tím .
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 11 čer 2007, 19:46

:oops: ani nevíte jak sem rád že se tohle forum takhle rozjelo jakožto takový duchovní otec :lol: kterej miloše ukecával asi rok něž se tohle zrodilo sem doufal že by to třeba mohla bejt komunita lidí třeba jako na forever.de a myslim že se to i povedlo přiznávám aby vojta nebyl dotčenej že ulně první forum o astře g měl on jenže tam to prostě nežilo a pak se nějak obě fora spojily to že se to rozhádalo už je jiná věc a pár lidí se trhlo pár lidí už sem třeba ani nechodí dokonce i já plánuju prodej astry a koupi ted už na 99% asi merivy ale toje jiná dřív sem objížděl tuning srazy a ted už jenom oplý srazy a rozhodně to stojí zato takže všem kterejm se tu líbí děkuji a nejvíc asi mildovi i když spolu máme občas neschody má furt můj respekt 8)
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 13 čer 2007, 22:55

hele ještě mě napadl jeden bod do toho mého letáku - oslovující správnou českou ješitnost :D

něco ve stylu "Chcete se pochlubit vlastními úpravami?"

;)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 13 čer 2007, 23:30

Není problém to tam dopsat, místa je tam hafo..., už jsem psal Cidlovi, at tam něco takového dopíše a dá to sem ... ať se k tomu vyjádříte.

Už to mám naceněné, jak ČB, tak barevnou verzi, tak jsem si řekl, že do toho půjdu, že to zaplatím, ať udělám něco pro tyto WWW stránky, které jsou dobré a hlavně užitečné.

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 14 čer 2007, 22:37

Hany píše:Není problém to tam dopsat, místa je tam hafo..., už jsem psal Cidlovi, at tam něco takového dopíše a dá to sem ... ať se k tomu vyjádříte.

Už to mám naceněné, jak ČB, tak barevnou verzi, tak jsem si řekl, že do toho půjdu, že to zaplatím, ať udělám něco pro tyto WWW stránky, které jsou dobré a hlavně užitečné.
ja mam moznost to vytisknout zadara, nevim proc tady mluvite o nejakych tisicich???
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 14 čer 2007, 22:40

Nikdo tu o tisících nemluví ,když máš tu možnost, tak počkej na finální verzi od Cidly, kterou sem dá o víkendu a vytiskni to teda

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 20 čer 2007, 17:17

Omlouvám se udělal jsem to až dnes. Je tam těch pár změn co mi psal Hany pokud chcete ještě nečo napište. Jinak chtěli jste to v černobílé verzi tak barevnou ani nepřidávám. Obrázek

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 20 čer 2007, 19:19

Ja to klido vytisknu, kdo bude mit zajem muzu mu to poslat postou, jinak jaky format by to mel byt? A5 bude stacit ne?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Martin22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin22 » 20 čer 2007, 19:57

ja bych jich par bral rozdal bych tady u nás pár vizitek po okolí :wink:

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 20 čer 2007, 20:02

Myslím, že A5 je zbytečně velká, cidla do dělal na velikost vizitky, takže asi tu vizitkovou velikost. Já bych je bral taky, tady je tolik Aster, které čekají na vizitečku :D

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 20 čer 2007, 22:23

Poměrem stran to je velikost vizitky ale jinak jsem to dělal jak jistě vidíte větší už kvuli rozlišení takže by to sneslo klidně i velikost letáku. Ale to už záleží na Vás :wink:. Jestli vám to stačí ve formatu JPG...

Odpovědět