manžeta řadíci paky

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
shadow

Příspěvek od shadow » 15 čer 2007, 13:38

Tak právě před chvilkou jsem shodil z auta obě manžety jak na šalrpáku, tak i na řadičku. Jak tak na to koukam, nasadit novou manžetu na šaltrpáku bude v pohodě, je tam jenom provlečená a zachycená takovými zoubky v plastu. Manžeta na ručku je ovšem jenom nacvakaná takovýma spojkama ( jako kancelářský sponky na papír, ale silnější) a ty sponky nejdou skrz ten plast ke kterýmu je ta manžety uchycená. Zkusil jsem klasickou sponkovačkou ( kancelářskou) chytit tu původní manžetu zpátky k tomu plastu, ale.... Ty klasický kancelářský sponky jsou moc slabý a do toho plastu se nezapíchnou.
Napadlo mně chytit novou manžetu několika krátkými šroubky k tomu plastu, podle mě by to ničemu překážet nemělo kolem ručky je místa až až - co Vy na to, nějakej jinej nápad ?
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green

Reklama

gelty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gelty » 15 čer 2007, 15:25

shadow píše:Tak právě před chvilkou jsem shodil z auta obě manžety jak na šalrpáku, tak i na řadičku. Jak tak na to koukam, nasadit novou manžetu na šaltrpáku bude v pohodě, je tam jenom provlečená a zachycená takovými zoubky v plastu. Manžeta na ručku je ovšem jenom nacvakaná takovýma spojkama ( jako kancelářský sponky na papír, ale silnější) a ty sponky nejdou skrz ten plast ke kterýmu je ta manžety uchycená. Zkusil jsem klasickou sponkovačkou ( kancelářskou) chytit tu původní manžetu zpátky k tomu plastu, ale.... Ty klasický kancelářský sponky jsou moc slabý a do toho plastu se nezapíchnou.
Napadlo mně chytit novou manžetu několika krátkými šroubky k tomu plastu, podle mě by to ničemu překážet nemělo kolem ručky je místa až až - co Vy na to, nějakej jinej nápad ?
No, u některých aut to děláme tak, že tu kůži stačí přilepit na ten rámeček. Drží tam jak přibitá :wink:
šijeme manžety na šaltrpáky a ruční brzdy!!! www.automanzety.cz

shadow

Příspěvek od shadow » 15 čer 2007, 15:55

gelty píše:
shadow píše:Tak právě před chvilkou jsem shodil z auta obě manžety jak na šalrpáku, tak i na řadičku. Jak tak na to koukam, nasadit novou manžetu na šaltrpáku bude v pohodě, je tam jenom provlečená a zachycená takovými zoubky v plastu. Manžeta na ručku je ovšem jenom nacvakaná takovýma spojkama ( jako kancelářský sponky na papír, ale silnější) a ty sponky nejdou skrz ten plast ke kterýmu je ta manžety uchycená. Zkusil jsem klasickou sponkovačkou ( kancelářskou) chytit tu původní manžetu zpátky k tomu plastu, ale.... Ty klasický kancelářský sponky jsou moc slabý a do toho plastu se nezapíchnou.
No, u některých aut to děláme tak, že tu kůži stačí přilepit na ten rámeček. Drží tam jak přibitá :wink:
No, to neni špatnej nápad, fakt je že už tu manžetu asi sundavat nebudu z rámečku

spermin

Příspěvek od spermin » 15 čer 2007, 15:57

shadow píše:Tak právě před chvilkou jsem shodil z auta obě manžety ?
:?: :?: jaké dvě manžety?? :?: :?:
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic

shadow

Příspěvek od shadow » 15 čer 2007, 16:28

spermin píše:
shadow píše:Tak právě před chvilkou jsem shodil z auta obě manžety ?
:?: :?: jaké dvě manžety?? :?: :?:
Hele Ty dneska vážně blbě vidíš co ? :lol: :lol: :lol: :lol: Máš to tam napsaný - obě manžety, na ručku i na forklacek

spermin

Příspěvek od spermin » 15 čer 2007, 20:57

dnes jsem slepý i blbý, co to je forklacek :?: :?:
nyní Civic

milode
Příspěvek od milode » 15 čer 2007, 21:02

spermin píše:dnes jsem slepý i blbý, co to je forklacek :?: :?:
FOFRKLACEK se to píše a je to řadící páka...
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...

Má Astra G

spermin

Příspěvek od spermin » 15 čer 2007, 21:11

Tak potom jaké 2 manžety, beru 2 konce jednoho kusu.
A dík za objasnění.
No fakt jsem dneska mimo, a za to můžou ty SKVRNY NA SLUNCI. :lol: :lol: tohoto jsem si nevšimnul.
nyní Civic

shadow

Příspěvek od shadow » 16 čer 2007, 14:44

spermin píše:Tak potom jaké 2 manžety, beru 2 konce jednoho kusu.
A dík za objasnění.
No fakt jsem dneska mimo, a za to můžou ty SKVRNY NA SLUNCI. :lol: :lol: tohoto jsem si nevšimnul.
Teda já nevim jak Ty, ale já mám ve své astře stejně jako dalších nejméně 99,9% ostatních majitelů aster manžety dvě - jednu na řadicí páce a druhou na ruční brzdě. Pokud to máš v jednom kuse, máš raritu :lol: :lol: :lol: :lol:

spermin

Příspěvek od spermin » 18 čer 2007, 17:56

Jo takhle :idea: :idea:
nyní Civic

gelty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gelty » 23 čer 2007, 11:47

shadow píše:
A dík za objasnění.
Teda já nevim jak Ty, ale já mám ve své astře stejně jako dalších nejméně 99,9% ostatních majitelů aster manžety dvě - jednu na řadicí páce a druhou na ruční brzdě. Pokud to máš v jednom kuse, máš raritu :lol: :lol: :lol: :lol:
tak už máš ji hotovou a až je nahodíš do auta, tak bych poprosil o foto, ať vím, jak to prokouklo.... :twisted:

shadow

Příspěvek od shadow » 23 čer 2007, 12:25

gelty píše:
shadow píše:
A dík za objasnění.
tak už máš ji hotovou a až je nahodíš do auta, tak bych poprosil o foto, ať vím, jak to prokouklo.... :twisted:
Jasná zpráva - předem dikes

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 27 čer 2007, 13:39

Tak pánové, mohu manzety.wz.cz jen doporučit...

sice www moc lákavé nejsou, ale komunikace parádní a výrobek taky tak.

Dnes mi došly obě dvě manžety (1025 Kč se vším) a hned jsem namontoval - výsledek můžete zhodnotit sami:

Obrázek :arrow: Obrázek :arrow: Obrázek

(škoda jen že ta barva není úplně stejná jako palubka, ale to bych toho už chtěl moc ;) )

na řadičce je výměna fakt jednoduchá bez sešívačky, na řadičku už sešívačku potřebujete - a pěkně silnou - bohužel nemám, takže je to tam zatím jen navléknuté - nicméně funkci plní stejně.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 27 čer 2007, 14:24

Tak máš to opravdu suprové :D :D :D :D . Osobně jsem navštívil výrobce a prošel jsem si i místa kde se to přímo šije, mohl jsem si šáhnout i na kuži a provedení. Tak potvrzuju super kvalitu a komunikaci :D :D :D :D :D , taky se chystám, nechat udělat podle interieru, ale ještě si musím, ujasnit do jaké barvy interier budu dělat :D :D :D :D
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

gelty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gelty » 27 čer 2007, 15:02

ohh :oops:
děkuji za chválu..... :D

Je to můj koníček, tak se snažím o co nejlepší výsledky... :wink:

Odpovědět