Zdar vsetkym,
chcem sa spytat na jednu vec. Kupil som si original stierace Bosch na Astru G podla povodnych rozmerov. Ked je okno suche, alebo ho ostriekam ostrekovacmi, stierace ho krasne a hlavne zotru. Ak vsak zacne prsat, stieraju stale perfektne, ale pri pohybe akoby jemne poskakovali po prednom skle a pri tom vydavaju taky neprijemny zvuk. Jednak mi to pomerne vadi a jednak nechcem, aby sa hned nejako neposkodili. Mam z toho taky pocit, ako keby to rameno stieraca prilis silno pritlacalo tie stierace ku sklu a tie sa potom zle smykali po skle. Nemate niekto podobne skusenosti, alebo neviete co s tym?
Vopred vdaka
Stierače
Stierače
Opel Astra G 1,6 16V
- Reklama
-
ja mam s novyma (mam je od listopadu origo steracema (ale jestli je to bosch nebo gm nevim) podobnou zkusenost, nekdy proste treba 20 km pohyb nahoru ok, ale vraci se a poskakujou pri tom zpetnem pohybu, a nechava to takove ty pricne cary na skle, jak to odskakuje...vicemene jakoby byla guma ztuhla a ohnuta proti smeru, ale kdykoli zastavim abych se podival, neni nijak vzpricena... tak nevim, ale original jsem koupil naposledy - stiraji sice vyborne, ale obcas maji tyhle mouchy
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
Ja som kúpil tento týždeň Bosch Twin 503S, dnes som ich nahodil a vyskúšal. Stierajú dobre a na mokrom skle neposkakujú.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL