Modré budíky-podsvícení
- Reklama
Tohle se mi vážně líbí - nemáte někdo nějaké reference - kvalita, výdrž, efekt atd. ?milode píše:Dostal jsem zajímavý tip na osvit palubovky.
http://www.e-tuning.cz/product_info.php ... ef5b43e4c7
http://www.e-tuning.cz/bile_budiky.html
Astra G-caravan,100 edition,1.6 16V,Jungle Green
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Ahoj chlapi,
neorzmýšľali ste nad zafarbením číselníku do nejakej farby? Myslím z vnútornej strany. Kúpil som nejakú priehľadnú farbu na sklo tak s ňou chcem natrieť ručičky. Ináč kúpil som si diódy modrej farby ale fakt výkon je slabý. Tak skúsim rozobrať číselník a uvidíme... Jedna vec ma ale mrzí, že po dlhšej dobe u nie je možné vidieť fotky, ktoré ste zavesili na net....
neorzmýšľali ste nad zafarbením číselníku do nejakej farby? Myslím z vnútornej strany. Kúpil som nejakú priehľadnú farbu na sklo tak s ňou chcem natrieť ručičky. Ináč kúpil som si diódy modrej farby ale fakt výkon je slabý. Tak skúsim rozobrať číselník a uvidíme... Jedna vec ma ale mrzí, že po dlhšej dobe u nie je možné vidieť fotky, ktoré ste zavesili na net....
Astra G 1,8 16V, 1999, 85 kW, X18XE1
-
- Kontaktovat uživatele:
10ti mm diody Ti nevlezou do těch otvorů, kam se dává ta patice. Ta díra je tak 8-9 mm....
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo 5ky tam dáš, ale myslím že to nebude stačit. Každopádně nezapomeň na odpor ještě..
Moje Astrina 1,7DTi