Zdravim, neviete jak sa da odpojiť pípanie ktoré sa ozýva keď je kľúč v spínačke a otvorené dvere. Je to dosť otravné lebo keď chcem počúvať radio musí byť klúč v spínačke, a nemôzem mat napr. na chate otvorené dvere, prosím pomoc už ma to dosť s*rie
Opel Astra G Caravan X17DTL 50kw
12/99 model 2000
Zelená metalíza
Full výbava.
Tak teď si mě zarazil Grundig snad není origo rádio, nebo se pletu ? Mám Grundig taky ale myslel jsem že to originál neni. Funguje mi i bez klíče to je pravda.
Viktor_16 píše:Zdravim, neviete jak sa da odpojiť pípanie ktoré sa ozýva keď je kľúč v spínačke a otvorené dvere. Je to dosť otravné lebo keď chcem počúvať radio musí byť klúč v spínačke, a nemôzem mat napr. na chate otvorené dvere, prosím pomoc už ma to dosť s*rie
Hele blbá rada taky rada, pokud si seš jistej, že máš rádio dobře zapojené i když je to divný že musíš mít zasunutej klíček, tak neotvírej dveře, ale jenom si stáhni okno.
Ne vážně nevim jak zamezit tomu pípání, podle mýho názoru je to prostě akustická ochrana proti tomu aby ses nerozjej při blbě zavřenejch dveřích - leda najít ten pípák, kde je namontovanej a prostě ho odpojit - jinak Ti asi neporadim.
shadow píše:
podle mýho názoru je to prostě akustická ochrana proti tomu aby ses nerozjej při blbě zavřenejch dveřích - leda najít ten pípák, kde je namontovanej a prostě ho odpojit - jinak Ti asi neporadim.
A jak mi to může zamezit se rozjet, když po nastartování (resp.po otočení klíčku) to nepípá?
shadow píše:
podle mýho názoru je to prostě akustická ochrana proti tomu aby ses nerozjej při blbě zavřenejch dveřích - leda najít ten pípák, kde je namontovanej a prostě ho odpojit - jinak Ti asi neporadim.
A jak mi to může zamezit se rozjet, když po nastartování (resp.po otočení klíčku) to nepípá?
Samozřejmě že Ti to nezamezí se rozjet, ale upozornění Tě to na to že nemáš zavřený dveře - ach jo
Ja bych rekl, ze je to tam proto, aby kdyz nekam dojedes, vypnes klicek a nechas ho v zapalovani, tak te upozorni, ze ho tam nemas zapomenout, stejne jako rozsviceny svetla. Ale o tom tohle tema asi neni, tak se omlouvam za OT.