informační - propagační lístek

Co se jinam nehodí pište sem
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

Příspěvek od Cidla » 05 čer 2007, 23:18

Slag píše:To "snadno a rychle..." bych vypustil. Každej novej člověk, co se sem přihlásí, zakládá nový téma, protože nemůže najít to co potřebuje... Najde to až po tom, co mu "místní" pošlou 15 různejch odkazů... :?
O počtu registrovaných členů už snad ani nemluvim :? Jako lákadlo na lidi dobrý, ale až uvidí pravdu...
Něco podobnýho už jsem psal Astra-R@SAGovi ... vyzdvihnout jen ty kladný vlastnosti fóra...
Ok v pohodě přepsat slova je to nejmenší :wink: ..stačí napsat co tam chcete a já to přepíšu..říkám že jsem to tak nějak zkopčil od R@SAGa....

Reklama

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 06 čer 2007, 08:21

Já osobně si myslím, že je to velice dobrá práce a klidně bych to tak i nechal. Kdo chce, podívá se, kdo ne tak to stejně zahodí, v lepším případě o tom řekne třeba i známýmu.

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 čer 2007, 08:29

Poslal jsem to klukovi do reklamky na tisk, aby mi to nacenil, jak tu barevnou, tak čb. verzi, jsem zvědavý, jakou mi řekne cenu.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 08:35

Musíte brát v potaz, že jsem jen ryzí amatér a samouk takže konečná verze tomu odpovídá 8) ...ale jak říkám text není problém změnit když se tam někomu něco nebude zamlouvat!!!!

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 čer 2007, 08:39

Teď se mi ozval ten klučina z reklamky, že jestli to bude jen na papír, nebo i samolepka? Tak co??? Uživilo by se to na samolepce? Jasně pokud budu chtít někoho nas.... tak mu polepím auto, ale vážně, má smysl samolepka?

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 08:48

Hany píše:Teď se mi ozval ten klučina z reklamky, že jestli to bude jen na papír, nebo i samolepka? Tak co??? Uživilo by se to na samolepce? Jasně pokud budu chtít někoho nas.... tak mu polepím auto, ale vážně, má smysl samolepka?
Já myslím že samolepka nemá smysl, jde přece pouze o informáční prostředek..komu by se to mělo lepit na auto?

Mike

Příspěvek od Mike » 06 čer 2007, 10:01

Cidla píše:Takže tady je pokus o tu vizitku když bylo tolik zájemců..trošku jsem použíl věci co psal R@sag s jeho svolením samo :wink: Obrázek Obrázek
trocha kritiky ke zpracovani textu (pominu-li celkove graficke zpracovani)...

1) ....vozu:Opel Astra g... (naplacnuty na sobe nevypada vubec dobre a mozna i to gcko by mohlo byt velky)
2) Proc nas navstivit!!! (za otazkou by to chtelo mozna otaznik a ne vykricnik)
3)...az 1500 registrovanych clenu (to moc nechapu...neni lepsi vice nez 1500 registrovanych clenu?)
4) ta kombinace cernyho a bilyho textu je dosti ohavna, zvlaste kdyz je to uprostred slova

...nejsem zadnej profik, ale tohle si vsimne kde kdo
nic ve zlym ;-)
Opel Astra Coupe Turbo

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 čer 2007, 10:23

jo to by se mohlo upravit a k tomu to ,, řešení problémů,, když by bylo v černé barvě celé, na tom šedém podkladu to vidět bude a slovo,, opravách,, bych nechal taky v černé.

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 06 čer 2007, 10:40

No jak to tu čtu, už je asi rozhodnuto, mé návrhy se neujali :D :D :D :D :D :D , taky nejsem profesionál, pouze amatér :) :) :) :) :) , ale pořád čekám na vyjádřeni majtele fora, bez jeho souhlasu to nemá cenu.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

Hany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hany » 06 čer 2007, 10:49

V poho, použily se od tebe ty texty.

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 11:17

Mike píše: trocha kritiky ke zpracovani textu (pominu-li celkove graficke zpracovani)...

1) ....vozu:Opel Astra g... (naplacnuty na sobe nevypada vubec dobre a mozna i to gcko by mohlo byt velky)
2) Proc nas navstivit!!! (za otazkou by to chtelo mozna otaznik a ne vykricnik)
3)...az 1500 registrovanych clenu (to moc nechapu...neni lepsi vice nez 1500 registrovanych clenu?)
4) ta kombinace cernyho a bilyho textu je dosti ohavna, zvlaste kdyz je to uprostred slova

...nejsem zadnej profik, ale tohle si vsimne kde kdo
nic ve zlym ;-)
V pohodě proto to tu je aby se k tomu dali přpomínky...
Já to dělal včera před půlnocí a upřímně mě to vůbec nemyslelo. Takže jsem moc nevymejšlel, ale půjčil si věty od R@SAGa a trošku je formuloval jinak. Jinak to býlí písmo tam je proto, že jsem si nebyl jist zda to bude vidět, na monitoru to právě moc k přečtení není.
Text se dá změnit kdykoli jen upozorňiji, chcete vizitku a ta je malá nečekejte teda žádný slohový cvičení a pokud tam bude textu dost prostě to nahečmaný na sobě bude! Pokud Chcete hodně informací přimlouvám se za R@SAGovi letáky ty jsou na to jak dělaný a velikostně jsou také snesitelné!! Takže přemýšlejte co vlastně chcete ju!! :idea:

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 11:20

a za nápisem Proč nás navštívit!!!...já se neptám proto tam nejsou otazníky ale vykřičníky..já upozorňuji na to proč nás navštívit....kapišto?!?!?!?!?: :?: :!:

AstraMan
Moderátor

Příspěvek od AstraMan » 06 čer 2007, 11:32

Stejně to většina lidí zahodí a ani se nekoukne co na té vizitce je :D ... Ale zpracování se mě osobně líbí :wink:
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!

Mike

Příspěvek od Mike » 06 čer 2007, 13:09

Cidla píše:a za nápisem Proč nás navštívit!!!...já se neptám proto tam nejsou otazníky ale vykřičníky..já upozorňuji na to proč nás navštívit....kapišto?!?!?!?!?: :?: :!:

tim spise se mi zda pouziti ztrojeneho vykricniku nevhodne (ale to je otazka osobniho citu). vsim sem si, ze vykricniky pouzivas dost casto, nehlede na relevantnost. zatimco na foru je to kazdymu sumak, tak zde (na tom letaku, ci co to je) to nepusobi moc dobrym dojmem...
Opel Astra Coupe Turbo

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 06 čer 2007, 14:45

Mike píše:
Cidla píše:a za nápisem Proč nás navštívit!!!...já se neptám proto tam nejsou otazníky ale vykřičníky..já upozorňuji na to proč nás navštívit....kapišto?!?!?!?!?: :?: :!:

tim spise se mi zda pouziti ztrojeneho vykricniku nevhodne (ale to je otazka osobniho citu). vsim sem si, ze vykricniky pouzivas dost casto, nehlede na relevantnost. zatimco na foru je to kazdymu sumak, tak zde (na tom letaku, ci co to je) to nepusobi moc dobrym dojmem...
Aaa pán je právník :lol: ..relevantnost nerelevantnost :wink: ...jo nemám s tím problém tam vynechat všechny vykřičníky...a nemám problém když mi text napíšeš ty a já ho tam jen vložím pak by to mohlo být relevantní ne 8) ...stačí říct, jak říkám nad textem jsem moc nekoumal a snažil jsem se tam alespoň nemít hrubky...o slohovém projevu jsem moc nepřemyšlel...od toho tu mám Vás!....!!!! pár vykřičníků abys měl radost :twisted:

Odpovědět