Fólie na okna ano X ne
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja daval u nas v Usti n.L. 5600kcveski píše:hans : Nakolik tam přijde kombík? Chtěl bych to od B sloupku dozadu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
dik, ale to bylo pak, zadny s foliema, ale vymena predniho skla na pojistovnu, krasavecjames11 píše:hezkýýý! aj pruh na předním skle vidím!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
0kcjames11 píše:výměna přes pojištovnu vyjde kolik?
- james11
- Kontaktovat uživatele:
pojištovna opravdu hradí vše?milosh píše:0kcjames11 píše:výměna přes pojištovnu vyjde kolik?
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nechal jsem si pojistit u cesky a do 5 minut to bylo
nee, delam si prdel, ale smluvni servis ORIGO to poresil aniz bych ja musel neco resit, vesel jsem se do 5 litru tusim i s pruhem, kterej tam predtim nebyl a hlavne kvuli tom ujsem to chtel, ale i to okno byo dost poskrabany, nakej vocas asi nemel na steracich gumicky taky tam byly rejhy a v noci s tim jezdit nic moc, ted uz to je jak novy
nee, delam si prdel, ale smluvni servis ORIGO to poresil aniz bych ja musel neco resit, vesel jsem se do 5 litru tusim i s pruhem, kterej tam predtim nebyl a hlavne kvuli tom ujsem to chtel, ale i to okno byo dost poskrabany, nakej vocas asi nemel na steracich gumicky taky tam byly rejhy a v noci s tim jezdit nic moc, ted uz to je jak novy
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo, presne tak a to se vyplati