Napln do posilovaca riadenia
Napln do posilovaca riadenia
Zdravim vsetkych,
chcem sa spytat, ze ked mam malo naplne v nadobke, ze ci to mozem doliat na to vhodnou kvapalinou, alebo to mam cele vymenit. Auto som totiz kupil uz jazdene, takze neviem aka je tam teraz.
Popripadne keby mi niekto odporucil nejaky vhodny typ aj s cenou
Diky
chcem sa spytat, ze ked mam malo naplne v nadobke, ze ci to mozem doliat na to vhodnou kvapalinou, alebo to mam cele vymenit. Auto som totiz kupil uz jazdene, takze neviem aka je tam teraz.
Popripadne keby mi niekto odporucil nejaky vhodny typ aj s cenou
Diky
- Reklama
napln
to piskani je normalni. dela mi to taky. jinak ja si tam koupil olej od parama - je cervenej a je stejnej jako do automaticky prevodovky. splnuje ty specifikace opelu. zatim sem ho tam jeste nenalil.
trošku píská ale je to slyšet jenom třeba když parkuju nebo na křižovatce, neni to málo kapaliny, prostě už má nakroutíno 160tis....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Nazdar draci já mám najeto skoro 200tis Km a ani trochu mi to nepíská....nevim nevim jestli to bude těma kilometrama......Vojta píše:trošku píská ale je to slyšet jenom třeba když parkuju nebo na křižovatce, neni to málo kapaliny, prostě už má nakroutíno 160tis....
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
vcera jsem videl u nas pred barakem parkovat typka (pricne stani mezi 2 auta) tak 60let s oktavkou, najizdel tam asi na 10x, a podobne parkuje vetsina zen. takze jsem vymyslel teorii, ze "tim drive ti odejde posilovac a jine dily rizeni, cim vice ma tve auto najeto s zenskou za volantem"... samozrejme obecne, jsou vyjimky (a je jich cimdaltimvic).
a jeste jednu vec delaji zenske proparkovani: uvedomil jsem si to kdyz jsem pozoroval toho typka vcera: on totiz znal jen 2 polohy volantu, a to ty KRAJNI. a do nich to vzdycky dotocil obema rukama obrovskou rychlosti(proste leta praxe a zvyku ze S120 hned tak nezmizi...)
a jeste jednu vec delaji zenske proparkovani: uvedomil jsem si to kdyz jsem pozoroval toho typka vcera: on totiz znal jen 2 polohy volantu, a to ty KRAJNI. a do nich to vzdycky dotocil obema rukama obrovskou rychlosti(proste leta praxe a zvyku ze S120 hned tak nezmizi...)
astra g 1.8 16v 85kW kombi comfort r.v. 1999 najeto lehce přes 130tkm, motor x18xe1 ---> ford focus II kombi 1.6 16v 74kW r.v. 2005, najeto 40tkm
To je pěkná teorie nic proti ovečceondrazalsky píše:vcera jsem videl u nas pred barakem parkovat typka (pricne stani mezi 2 auta) tak 60let s oktavkou, najizdel tam asi na 10x, a podobne parkuje vetsina zen. takze jsem vymyslel teorii, ze "tim drive ti odejde posilovac a jine dily rizeni, cim vice ma tve auto najeto s zenskou za volantem"... samozrejme obecne, jsou vyjimky (a je jich cimdaltimvic).
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
-
Servořízení
Mám problém se servem na ASTRA G 1,6 Combi, 03/98 Začal uniíkat olej. Doplnil jsem aditivum do serva a teče to ještě více. Kde se zjistit přesný typ serva pro případnou výměnu nebo existuje nějaký způsob oprav? Teče to kolem táhla přes manžety.
medva1 píše:Nazdar draci já mám najeto skoro 200tis Km a ani trochu mi to nepíská....nevim nevim jestli to bude těma kilometrama......Vojta píše:trošku píská ale je to slyšet jenom třeba když parkuju nebo na křižovatce, neni to málo kapaliny, prostě už má nakroutíno 160tis....
No já si myslím že to hvízdá podle toho jak chodí píst od serva,čím přesnější tím víc hvízdá si aspoň myslím