![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Stalo se to už také někomu?myslím že je to určitě důvod k reklamaci! a ne, že mi koberce za 6kil se do měsíce rozpadnou?!?!?!!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Ahoj, tak jsem na tom podobne v miste paty u ridicovy nohy to ma znamky silneho opotrebeni. Myslim, ze jsem mel pri nakupu auta v nem original a byla tam dokonce pekna dira, asi mame s predchozim majitelem tezkou nohurychlyradim píše:chtěl jsem se zeptat já si asi tak před 3 týdny koupil gumové koperce z www.autodoplnky.cz, kteří to berou od GUZU a po tuto dobu užívání mně u řidiče se začal koberec drolit! Prostě se mi ten koberec rozpadá a to použivám boty z klasickou podrážkou! (myslím tím že třeba nejezdím s kopačkami![]()
Stalo se to už také někomu?myslím že je to určitě důvod k reklamaci! a ne, že mi koberce za 6kil se do měsíce rozpadnou?!?!?!!
no co vím co jsem měl gumové koberce originál škoda ve 120cítce tak mi slouží doted!!!nic není vydroleného prostě je vidět klasické opotřebení jak třeba u podržky boty..také sem hodím fotoCharlie píše:Ono asi záleží na noze, já mám v autě vše ok, ale strejda jak v Peugeotu Partner, tak teď v Nissanu Pick-Up prodřeno komplet, v peugeotu nebyli koberce, tak je prošoupaná dodlaha až na plech, prostě tapec podlehy v tahu a v Nissanu odešel gumovej koberec, je přes něj krásně vidět. Holt záleží na tom, jak moc šoupeš nohou po podlaze.
U nás nebyla zima taky skoro vůbec. Kámoš co to se mnou objednával do oktávky taky z GUZU je má netknutý, i když je zaměňuje za koberečky na jaře. To já dělám taky. V mým bývalém autě R19 jsem měl nějaký uni-gumový koberečky za pár korun a prošoupal jsem je až za 2roky, s čímž jsem i za tu cenu docela počítal. Teda udělala se mi tam jen prasklina ve spoji, pak tam teklo, ale takhle sedřený nebyly nikdy. Od GUZU jsem čekal větší kvalitu. No necháme se překvapit s reklamací, má být 24měsíců. Doufám že nebudou dělat ofuky.Oťas píše:Já je mám teda cca 7 měsíců a netknuté...... nemůže to být třeba po zimním období od soli ? u nás moc nesolili, tak mi to možná nenarušilo... mno, jsem zvědav, co Vám odpoví.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |