Proč máš zrovna astru?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem si vybiral po ruznych bazarech auto az jsem jednou se stavil do jednoho bazaru i s brachem a tam nas uchvatila Astricka. Premyslel jsem asi tak tyden jestli ji koupit, protoze se me Astra libila uz delsi dobu tak jsem si ji nakonec koupil. Mam ji od 19.06.2006 a jsem s ni naprosto spokojenej. Uz jsem s ni za tu dobu najel cca 14 000 km a vse je v poho. Velka spokojenost.
Astra 2.0 DI Y20DTL automat, r.v. 10/2000, model 2001
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
Jinak ješče chci tu klubovku v černym lemovaním na prdel. Mojickova Bublinka se mnou bude vzdy jezdit.
- Reklama
milosh píše:to je nejlepsi moznost jak se dostat k autu, ja takto koupil S105Pitman píše:No u me je to jednoduchy.....byla meho otce, ktery ji mel sedm let (od roku 1999) a nemel s ni jediny problem. Letos na jare se rozhodl obmenit vozovy park a koupil neco jineho. Ja jsem od nej koupil ted uz moji Astru. Vedel jsem do ceho jdu, vedel jsem ze neni kradena, ze ma najeto tolik kolik to ukazuje.....nebylo co resit.
to urcite..navic otec se o ni vzorne staral....garazovana, provedene vsechny servisni prohlidky...proste super stav..........
jinak mozna jsem ho k tomu taky trochu dokopal ja...vedel jsem ze casem to bude prodavat a ze budu potrebovat auto na jezdeni do prace.....takze tohle to taky asi urychlilo
Nové auto jsem byl přinucen hledat po té co mě jeden klučina rozflákal Fáčko a já konečně prozřel že tu hromádku rezavého plechu již nemá smysl dávat do kupy. Na netu jsem hledal nejdříve Feldu, protože i když se mě Astra G v kombíku zamlouvala u nás se pohybovala okolo 250tKč. Tak jsem spadl na zem a hledal Feldu v kombajnu na mobile.de. Poněvadž tam žádná zajímavá nebyla najel jsem z nudy na stránky s Astrou G a našel za super cenu tu mou s rozbitým světlem a promáčklými L Z dveřmi. Po té co jsem tam viděl za rozumnou cenu jen šrot, nevěřil jsem nejdřív svým očím 3 roky staré auto s 46tKm za cenu Felicie . Za týden už byla doma . Už ji mám 5 let a najel jsem s ní téměř 100tKm, bez větších problémů. No snad ji to vydrží.
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive
Naša cesta k Astre bola trochu zdĺhavá, ale predsa len nakoniec úspešná. Prvý krát sme Astru videli v roku 1998, keď sme boli na jednom z prvých rande s mojou súčasnou „skoroženou“ . Neskutočne krásny dizajn, strieborná metla – no proste láska na prvý pohľad. Hneď nám bolo jasné že toto auto je nad naše vtedajšie možnosti, prvoradá bola otázka bývania a auto sme v podstate ani nepotrebovali. Ako plynul čas, na Astru sme už pomali aj zabudli, menší byt predali a kúpili väčší, postupne sa zabývali, zmenila sa aj moja pracovná profesia, ktorá priniesla so sebou aj nepravidelný pracovný čas s nástupmi a koncami zmien v skorých ranných alebo neskorých večerných hodinách a tak sme začali plánovať kúpu auta. Mala to byť Škoda Felícia. Zhodou okolností sme boli v tom čase na dovolenke v Chorvátsku a tam jeden zamestnanec kuchyne chodil do práce na striebornej Astre, okolo ktorej sme museli každý deň niekoľkokrát chodiť. A viete ako to dopadne keď stretnete starú lásku – z Felície bola rázom Astra. Po tejto dovolenke, bolo to v lete 2005, sme sústavne robili všetko preto , aby sme si asi pred týždňom kúpili konečne našu Astru. Bola to v poradí ôsma Astra na ktorú sme sa boli pozrieť. Nie je síce strieborná, a ani nová, ale bola predchádzajúcim majiteľom hýčkaná, má výbavu akú sme požadovali a relatívne na svoj vek málo najazdených km.
A to musím ešte dodať, že som veľkým odporcom individuálnej dopravy, nikdy som sa nezaujímal o autá a nemal som ani vodičák. Astra to ale všetko zmenila. Ako „starý“ capák som sa prihlásil na vodičák, presedel kopec času pri internete zisťovaním informácií o Astre, hľadaním vhodného inzerátu a samozrejme kompletným prečítaním tohto fóra (i keď pri niektorých témach som mal pocit, že Astra bude z nás len cucať peniaze a či nie je lepší vrabec v hrsti v podobe Felície ako holub na streche v podobe Astry).
Inak všetci más odhovárali, aby sme Opla nekupovali, že to nie sú dobré autá atď. Všetci čo to tvrdili, ale nikdy Opla nemali a asi sa ani nikdy v žiadnom neviezli. Naopak Tí čo ho mali, tak boli spokojný. No ostáva nám len dúfať, že Astrička bude aspoň rok pekne poslúchať.
A to musím ešte dodať, že som veľkým odporcom individuálnej dopravy, nikdy som sa nezaujímal o autá a nemal som ani vodičák. Astra to ale všetko zmenila. Ako „starý“ capák som sa prihlásil na vodičák, presedel kopec času pri internete zisťovaním informácií o Astre, hľadaním vhodného inzerátu a samozrejme kompletným prečítaním tohto fóra (i keď pri niektorých témach som mal pocit, že Astra bude z nás len cucať peniaze a či nie je lepší vrabec v hrsti v podobe Felície ako holub na streche v podobe Astry).
Inak všetci más odhovárali, aby sme Opla nekupovali, že to nie sú dobré autá atď. Všetci čo to tvrdili, ale nikdy Opla nemali a asi sa ani nikdy v žiadnom neviezli. Naopak Tí čo ho mali, tak boli spokojný. No ostáva nám len dúfať, že Astrička bude aspoň rok pekne poslúchať.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Potřebovali jsme nutně novější automobil v dieselu a z těch vybraných se stala vyvolenou značkou OPEL ASTRA G 2.0Di 16V ( nejlepší cena, druhá nejlepší výbava, super vzhled a při prvním svezení bylo úplně jasno )
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
u me to byla nejdriv astraf to sem si vysnil ze musi bejt bila a ze ji pak nastrikam do oranzovy... no proste sem asi rok byl zmagorenej do Fka, pak sme ale byli v bauhausu pro neco uz nevim co to bylo a staůla tam Gkova astra v cerny metalize lechce wospoilerovana a vnitrek do stribrna (panel hustou radicku no proste nadhera) to byla prvni jiskra pak uz sem behem dalsiho roku dospel od tridverka pres coupe k sedanu (hatch sem nechtel bo se mi jedinej nelibil) no a tak sem hledal na netu po bazarech az sem narazil na lihen sedanu v autovarsu, meli tam asi ctyri takze bylo i z ceho vybirat a jak to dopadlo nekteri videli v milovicich, od 13.1.2006 si jezdim modrym sedankem
[b]ASTRA G sedan[/b]
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
[b]HOTWHEELS[/b] [b]EDITON[/b]
1,6 16V( Z16XE ), r.v. 2002, 17" ALUTEC MONSTER [b]BLACK[/b], KUMHO R17 205x45, [color=#FF8000][b]ORANGE LINE[/b][/color], LPG power, CHip 110PS
Koukám, že mám s Pitmanem něco společnýhoPitman píše:No u me je to jednoduchy.....byla meho otce, ktery ji mel sedm let (od roku 1999) a nemel s ni jediny problem. Letos na jare se rozhodl obmenit vozovy park a koupil neco jineho. Ja jsem od nej koupil ted uz moji Astru. Vedel jsem do ceho jdu, vedel jsem ze neni kradena, ze ma najeto tolik kolik to ukazuje.....nebylo co resit.
Jen jsem měl asi nižší pořizovací náklady
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Já jsem svojí Astru vůbec nechtěl, nikdy jsem nad ní nepřemýšlel a nikdy jsem jí nechtěl koupit. Ani se mi moc nelíbila a pravděpodobně bych skončil v Oct combi v metle a tedéíčku. No jo, ale pak přišel kolega z práce, že si chce koupit Oct v metle a v tedéíčku a že se musí zbavit svojí Astry Caravan. Tak jsem si řek, prodám svojí Fiestu r.v.97 tak za pade a za šede koupim tu Astru no. No a jak sem řek tak jsem udělal. A udělal jsem dobře !! Přišel jsem ke svojemu mazlovi jak slepej k houslím, a ještě k tomu za poměrně směšnou částku. Moje zelená krasavice v metle a v benzínu mě přišla na 60 klacků plus k tomu nějaký drobný za rozvody a náplně. No a o proti fiestě je asi tak 3x větší
- BossMeloss
No koukam samej lepsi příbeh jak se dostat ke svymu mayliku. Ja jsem k Astřičce přišel po delším přemyšlení. Auto jsem potřeboval kvuli dojiždení do prace a na byte jsem taky neustale neco předělával tak jsem sedl a hledal na vyber mi zbylo Oktule, Focus nebo Astřička vše jsem chtěl v Kombi. A jelikož vím jak to chodí s peknou Škůdkou tady v Liberci a nebo v Práglu( myslim tim jak se čorujou) tak jsem Škůdku vyškrtl. Zbyly už jen dvě a Astřička byla levnější a hlavně hezčí tak jsem si na netu našel tu svou. A zatim spokojenost za ten rok co ji mam uz 25, tis nalitano a vse ok
Atra Kombíček 16 16V 1999 Elegance jedině kombi
- Zdeněk Lbc
Já po menším problému u Kadetta jsem se ho chtěl zbavit už delší dobu jsem se koukal po autech a chtěl jsem něco do 130.000, tak jsem brouzdal po netu až jse msi vyhlídl Berlingo 1,8i s plátěnym prostředkem střechy, jenže než jsem dal do kupy peníze, tak ho prodali, no a potom jsem na internetu viděl fotky teď už mojí astry, tak jsm si řekl, že se tam stavím, okouku, projedu a uvidím, trochu mi odrazovala cena, 145.000 bylo trochu přes limit. Ale jak jsem se v ní svezl, tam mi úplně učarovala a 6.6.2006 jsem si ji odvážel domů. A zatím naprostá spokojenost a doufám že to tak bude ještě minimálně tři roky (to pak už bude splacená a budu se poohlížet po něčem jinym, pravděpodobně Ford S-Max 1,8 bo 2,0TDCi, Nebo Opel Zafira ale určitě to bude nafťák)
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
Já sháněl auto od 130 000 - do 150 000. Nejdříve jsem chtěl Fabii kombi, ale po zjištění kolik za ni chcou jsem ji velmi rychle zavrhl. Tak jsem rozšířil hledání na Opel Astra G Caravan, Ford focus combi. Obcházel jsem bazary a koukal na inzeráty. Pokud už byla slušná cena tak byly divné kilometry (př. za 3 roky nalítáno 75 000 a za další 4 +15 000, auto vypadalo tak na 150 000) a nebo byly přestříkané více než je zdrávo. Nakonec jsem narazil na svoji astru, měla servisní knížku, faktury za opravy a pravidelný servis. Navíc před cca 10 000 měla vyměněno AGR, rozvody, vodní pumpu, vačky atd.
A nebyla havarovaná.
Před týdnem byla v servisu na kontrole a vše v naprostém pořádku. Jen výměna oleje a filtrů. Lak má nějaké šrámy, ale jsou jen ve vrchní vrstvě.
Zatím max spokojenost.
PS: A co se do toho kufru vše vejde
A nebyla havarovaná.
Před týdnem byla v servisu na kontrole a vše v naprostém pořádku. Jen výměna oleje a filtrů. Lak má nějaké šrámy, ale jsou jen ve vrchní vrstvě.
Zatím max spokojenost.
PS: A co se do toho kufru vše vejde
9/99, 1.6 16V (X16XEL), Caravan, Edice 100
No u mě to bylo asi taky tak nějak.Chtěl jsem kombika s klimatizací.Taky jsem chtěl naftu ale to jen od koncernu jinak benzín.Max. částka do 200 tis.Rok výroby alespoň 2000.
Líbila se nám se ženou Vectra combi.Tak jsem jezdil hledal projížděl bazary pak jsem byl projet Golfa TDI ale křivé kutouče sjetý pneu bez rádia. . . a málo místa na zadních sedačkách.
Pak jsem našel Vectru ale 99.Procházeli jsme bazar (už jsme tam byli 3x a pokaždý jsme šli okolo) a narazil jsem na Rákosnmíčka.
Serviska,klima,kombi,1.majitel,nové letní pneu,zimní pneu na plecháčích v kufru,celkem solidní lak (oděrky u klik se najdou vždy) tak jsme to projeli a bylo rozhodnuto.Autí jsem si zarezervoval (v neděli) a ve středu jsem si jel pro něj.Ještě jsem stáhnul cenu ze 190 na 185 a frčeli jsme domů každej v jednom autí.
Jinak jsem do autí zatím dal zatím 12 tisíc (rozvody ,filtry,svíčky ,olej takže jen servis ) porucha se objevila teď - kontrolka oleje ale to už je v jiné sekci.
Zatím spokojenost.
Líbila se nám se ženou Vectra combi.Tak jsem jezdil hledal projížděl bazary pak jsem byl projet Golfa TDI ale křivé kutouče sjetý pneu bez rádia. . . a málo místa na zadních sedačkách.
Pak jsem našel Vectru ale 99.Procházeli jsme bazar (už jsme tam byli 3x a pokaždý jsme šli okolo) a narazil jsem na Rákosnmíčka.
Serviska,klima,kombi,1.majitel,nové letní pneu,zimní pneu na plecháčích v kufru,celkem solidní lak (oděrky u klik se najdou vždy) tak jsme to projeli a bylo rozhodnuto.Autí jsem si zarezervoval (v neděli) a ve středu jsem si jel pro něj.Ještě jsem stáhnul cenu ze 190 na 185 a frčeli jsme domů každej v jednom autí.
Jinak jsem do autí zatím dal zatím 12 tisíc (rozvody ,filtry,svíčky ,olej takže jen servis ) porucha se objevila teď - kontrolka oleje ale to už je v jiné sekci.
Zatím spokojenost.
No já byl od začátku pro Opela. Původně to byla Vectra f kombíku, ale po tom co mi 3 prodali, jsem se začal pokukovat po astře a navíc ji má tatík, takže jsem věděl do čeho lezu. A "zatím" musím zaklepat, že se mi nevysrala ani jedna žárovka, prostě nic. Nepočítám běžné opravy jako ojel-rozvody a tak. Musím podotknout, že ji mám teprve rok a půl a najeto ta 13tis...km
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.