Výměna motoru 1.6i (x16szr) za 1.8 16v
Výměna motoru 1.6i (x16szr) za 1.8 16v
Ahoj všichni,docela by mě zajímalo jestli máte někdo zkušenosti s výměnou motoru z 1.6i za 1.8 16v a jestli ano tak jesli mi někdo poradí.Předem děkuji za jakoukoliv radu. [/b]
icemen:Astra G 1.6i Caravan
- Reklama
To jsi vycetl kde proboha??? Nesir tady bludy! Muzes vymenit za typ kterej se do daneho vozu seriove montoval! Z vlastni zkusenosti vim o minimalne 2 pripadech kde takovahle zalezitost bezproblemove probehla.manli2 píše: no tuhle výměnu motoru ti opel neschválí... legálně můžeš měnit pouze typ za typ...
jasně.. tak si dej 2.0 na podvozek 1.2... nepovolej tuhle přestavbu .. leda obálkou..AstraDTI píše:To jsi vycetl kde proboha??? Nesir tady bludy! Muzes vymenit za typ kterej se do daneho vozu seriove montoval! Z vlastni zkusenosti vim o minimalne 2 pripadech kde takovahle zalezitost bezproblemove probehla.manli2 píše: no tuhle výměnu motoru ti opel neschválí... legálně můžeš měnit pouze typ za typ...
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
Re: Výměna
Prodej a kup,taky o tom přemýšlím....1.6 je slabáicemen píše:Tak asi zůstanu u 1.6i ,ještě uvidím.Zatím Vám všem děkuji za názor.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Já si taky myslim, že legálně to půjde, i když nevím jak je opel vstřícnej s nějakejma přestavbama. Ale pokud ten motor má stejný uchycení a prostě do tý karoserie pásne bez nějakejch dalších zásahů, tak by to schválit mohli.
Ale určitě bude jednodužší auto prodat a koupit jiný s motorem který chceš.
Ale určitě bude jednodužší auto prodat a koupit jiný s motorem který chceš.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,