xpolstarkovax Ovecka - číhni na str. 21 - X20DTL 3dv.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
ne yankovy, moje )
njo ten predek jsem premejslela od Lummy ale pak jsem si rekla ze uz proste nic nebude, tak jsem si koupila pruziny ale ted uz proste na to nebudu nic kupovat pac stejne za rok budu kupovat jiny auticko tak musim ted setrit njo a ten predek je tam jen prisroubovanej, kdyby se to kitovalo, slilo by se to lip, ale zase bych ho nemohla kdyztak jen tak sundat kdyz bych treba omylem s sebou vzala nejakej ten koren
njo ten predek jsem premejslela od Lummy ale pak jsem si rekla ze uz proste nic nebude, tak jsem si koupila pruziny ale ted uz proste na to nebudu nic kupovat pac stejne za rok budu kupovat jiny auticko tak musim ted setrit njo a ten predek je tam jen prisroubovanej, kdyby se to kitovalo, slilo by se to lip, ale zase bych ho nemohla kdyztak jen tak sundat kdyz bych treba omylem s sebou vzala nejakej ten koren
Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jedna z poslednich uprav - vymena pneu 205/40/17 za 215/45/17 a snizeni pomoci H&R pruzin o 30mm.... sice mi prijde ze je to o vic, ale to je asi tim ze v tom sedim ja vsichni uz videli v Milo, ale stranku aktualizovat musim Co se budoucich uprav tyce se mi zalibily pedaly od Steinmetze, po zdrbnuti meho gumaku zacinam uvazovat o OPC volantu a porad cekam na ten kryt baterky ale fakt uz nic jinyho
a jeden takovy detailek
a pak si sem dovolim dat krasnou fotku z Milo od Slaka dekuju
http://ukazto.com/?img=P1040118.jpg
a jeden takovy detailek
a pak si sem dovolim dat krasnou fotku z Milo od Slaka dekuju
http://ukazto.com/?img=P1040118.jpg
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
njo vyskove to k tomu predku ladi na milimetr k zadku je tam rozdil asi centak, takzze neznatelny... kdybych tam dala nejaky prahy, bylo by to uz moc extremni na ten predni naraznik a ten menit sem se rozhodla uz nebuduGrave Digger píše:Zaujímavé riešené.Pekne urobené.Možno by to chcelo ešte prahy nejako dopasovať ku prednému a zadnému spoileru.Ja som to mal podobne ako Ty a neladilo to ako komplet.Tak som to výškovo zrovnal.
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
zdarek,reicho píše:Ahoj,a to si tam dala len pruziny od H&R na seriove tlmice alebo cely stavitelny podvozok?
ako to sedi,ake mas ET elektronov,skusila si to zatazit/spolujazdci na zadnej sedacke/?
dakujem za odpoved
jo mam tam jen pruziny, na seriovejch tlumicich, ze zacatku to bouchalo, nez si to sedlo a zvyklo na jinou "dylku" ty pruziny, ale pres noc si to pak sedlo a v pohode. Vzadu nikoho nevozim, snad jen jednou tam nekdo jel, ale s rozmerem tehlech pneu a tohohle snizeni bych to radsi ani nezkousela. Jela jsem do milovic a jakejkoliv hup, takovy to zhoupnuti, ani ne tak diry, tak to skrtalo jako hodne. ETecko mam 7,5, do blatniku to zalezlo v pohode. mozna kdybys tam dal 40tky by to bylo lepsi, ale nemyslim ze by to byl nejakej markantni rozdil
Tak mě tu máte
dik za odpoved,tych 7,5 je sirka disku/ta je v pohode/ a ET je zalis-ako je okraj disku vzdialeny od naboja/ludovo povedane ze cim mensie ET tym koleso viac vytrca von z blatnika a cim vacsie ET tym koleso je viac skryte v blatniku.
Ja sa chystam kupit kompletny podvozok od H/R-stavitelny,lebo mam rodinku a casto sa vozime plne obsadení.
Aj kolesa tomu prisposobim,cize disky s vacsim ET.
Ja sa chystam kupit kompletny podvozok od H/R-stavitelny,lebo mam rodinku a casto sa vozime plne obsadení.
Pekne nafotene
Ale nie mas pekne auticko a aj kolesa sa mi pacia
Ale nie mas pekne auticko a aj kolesa sa mi pacia
Opel Astra G 1999,3dv,X18XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 63&start=0
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 63&start=0
-
- Kontaktovat uživatele:
njo ja vim co je to ET ale co se toho stavitelnyho podvozku tyce nevimm jestli ti to v necem pomuze, ono prehodit to z 40ti na 80 snizeni da celkem praci.... neni to zadna sranda, tzn otazka 5minut ..... nechces radsi vzduchovej? sice rikaj ze odchazi ale kdyz mas kvalitni tak je to daleko lepsi a nemusis kdyz vis, ze pojedes za babickou v 7 vstavat v 5 aby si to prehodil na vyssi.... i kdyz myslim ze astra pri plny nalozi ve 4 lidech a nejakym tom "zavazadlu" ve 40snizeni bude skrtat tak jako tak...reicho píše:dik za odpoved,tych 7,5 je sirka disku/ta je v pohode/ a ET je zalis-ako je okraj disku vzdialeny od naboja/ludovo povedane ze cim mensie ET tym koleso viac vytrca von z blatnika a cim vacsie ET tym koleso je viac skryte v blatniku.
Tak mě tu máte
-
- Kontaktovat uživatele:
kupovala sem je pres www.irmscher.cz normalen jim napis co chces, jsou tam moc hodny postaraj se a staly neco kolem 5-6tis nebo tak nak uz si nepamatuju presne.Martin22 píše:Ahoj pekna Astřička a ty zadni světla jsou super kde jsi je sehnala taky bych takový bral na svoji káru
Tak mě tu máte
a přední lampy? vypadají senzačně, jen tuším že ses tu nějak rozčilovala že tečou
//edit: ok, tak si tě z někým pletu ... jen tu někdo nadával na nějakou zanačku že teče a teče ... nicméně díky za tip, mrknu na ně...
//edit: ok, tak si tě z někým pletu ... jen tu někdo nadával na nějakou zanačku že teče a teče ... nicméně díky za tip, mrknu na ně...
Naposledy upravil(a) sovicka dne 22 kvě 2007, 16:15, celkem upraveno 1 x.
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
-
- Kontaktovat uživatele: