Čau,
poslední dobou mi zlobí posilovač, občas prostě nefunguje, pak najednou v jízdě naskočí, nebo když třeba vypnu na chvíli motor a znova nastartuju tak zas funguje...nesvítí mi žádná kontrolka, nevíte co s tim? radši to píšu sem dřív než pojedu za hafo prachů s tim do servisu...díky
posilovač řízení
- Reklama
- vasekpetr1
Nízké napětí alternátoru, máš nejspíš vystřelenou některou usměrňovací diodu, doporučuji změřit u autoelektrikáře. Je tu vlákno: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... tern%E1tor zkus hledat v sekci elektroinstalace. Ale samozřejmě to může být i něco se servem.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Taky jsem měl tenhle problém a nakonec se zjistilo že je málo oleje v servu, stačilo ho jen dolít a už to zase makalo bez problémů, to dobíjení si myslim se vyznačuje nejen servem, navíc by to nebyly občasné výpadky, ale bylo by to odstavení serva trvalé. Nicméně předchozí názor nezatracuju může to být třeba i nějaký mech problém......hlavně neházet flintu do žita zkusit nejprve tu diagnostiku všech příčin.
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000