Já bych do toho volantu šel taky, odkud je z Polska. Mám kámoše co jezdí do Polska na zboží skoro každý týden, takže si myslím , že by nebyl problém a já dělám ve Frýdku-Místku, t.j. asi tak 20 km od Polska, záleží odkud přešně Jakub ty volanty bere.
Lumik píše:Já bych do toho volantu šel taky, odkud je z Polska. Mám kámoše co jezdí do Polska na zboží skoro každý týden, takže si myslím , že by nebyl problém a já dělám ve Frýdku-Místku, t.j. asi tak 20 km od Polska, záleží odkud přešně Jakub ty volanty bere.
to by vyslo jeste levnejs nechat si ty volanty dovez. ja jsem z plzne ale to uz by nevadilo. poslalo by se to jenom po CR coz bude vo dost levnejsi. tak koukam ze zatim jsme 3. prida se jeste nekdo
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
xpolstarekx píše:to ovladani toho radia se mi tam nelibi... kdyby to tam nebylo beru hnedka. jo a jak je to u tohohle volantu s airbagem?? jako myslim montaz
musíš si koupit jinej airbag -> cca 10tis kč
dost srandy samozřejmě tam pasuje ten co tam je...stačí povolit 2 šrouby zezadu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
[/quote]musíš si koupit jinej airbag -> cca 10tis kč
dost srandy samozřejmě tam pasuje ten co tam je...stačí povolit 2 šrouby zezadu[/quote]
myslis ze to zvladnu sama? ja tam teda bag vubec nemam jo (byl vylitlej a ja si ho este nekoupila:) ) ale staci to jen takhle jo? nemusi se menit spolu s tim este neco ?
xpolstarekx píše:myslis ze to zvladnu sama? ja tam teda bag vubec nemam jo (byl vylitlej a ja si ho este nekoupila:) ) ale staci to jen takhle jo? nemusi se menit spolu s tim este neco ?
zvládneš ale nejdřív si kup bag! riskérko
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz