Pomooooc popelník!

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 02 kvě 2007, 20:20

Obrázek Obrázek

Takže jestli myslíte tudle pružinu, tak možna vydíte, že jsem ju nahradil pružinou z obyč prupysky.

Reklama

Piškót

Příspěvek od Piškót » 02 kvě 2007, 23:20

Máš pravdu,tahle pružinka jde nahradit ,ja myslel pružinku,ktera je z boku dviřek a zajišťuje otvírání dvířek,takže tu druhou jsem maslel :roll:

Melodi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Melodi » 02 kvě 2007, 23:24

aha tak to sorry

Thomz

Příspěvek od Thomz » 10 kvě 2007, 00:17

Mně jde zavírat i otvírat v poho,ale nedávno se vytratil ten plynulej pohyb,z ničeho nic...Ted to vylítne takovym stylem že kdybych kouřil tak mám všechen popel na klíně....Ale nehodlám to řešit - to bych se z toho totiž za chvíli pos....Konkrétně v interiéru se mi astra sype celkem slušně...Zapalovač nechodí,výstražný blinkry blbnou,nevrací se mi jeden blinkr,pravý zrcátko nešlape....A to se ke kárám chovám nadstandardně...

jackhb

Re: Pomooooc popelník!

Příspěvek od jackhb » 27 črc 2009, 17:21

Zdar
Chtěl bych se jen zeptat,ta pružina na otvírání je tam jen jedna ? a je na jednom konci zlomená ?
dík pokud by to tak bylo,tak bych moh konečně po tejdnu vrátit popelník na začátek jeho kariery :-)
Astra 1.6xsr combi 55kw 98

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 27 črc 2009, 18:22

Ja se chci zeptat jen na osvetleni popelniku. Videl jsem, ze v nem je pruhled jakoby na zarovku ale nesviti. Ma svitit nebo ne, popripade dodelaval to nekdo ??
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender » 27 črc 2009, 18:49

Svítit má, ale samozřejmě jako celá palubka až po rozsvícení světel, i mně svítí (teda popelník, s radiací jsem do stiku zatím nepřišel) :D
Mobil : 602318645

HerryCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HerryCZ » 27 črc 2009, 19:04

Aha, takze tam mam asi zarovku v haji ?? Jak ji vymenit ??
Obrázek

Obrázek

Opel Zafira 1,8 92kW (Z18XE) 2000 Edition-Obyvak na uteku
Skoda 100 (722)-Muj stary dobry verny pritel na ktereho nedam dopustit
Skoda Fabia Combi 1,4MPi-S ni uz to neni tak squleee jako s S100

adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 » 27 črc 2009, 19:09

Zezadu zapalovače ji vytahneš.
Nevím zda se musí vyndat popelník a i panel ale snad ne, nemůžu si teď vzpomenout. Ale na žárovku se určitě dostaneš zezadu zapalovače,tzn zapalovač musíš vyndat.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981

zEjn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zEjn » 16 srp 2009, 08:51

Nesmejte se !

Nedavno jsem zjistil, ze ten popelnik se ma otvirat plynule, ja si ho doted otviral rukou ( 1x za rok - nekourim ) a nevedel jsem, ze je to trosku vic propracovany. Sam se me neotvira, vzdycky trochu macknu dole on se trocku pootevre a otevru si ho za vrsek, moc se me to nechce kuchat kdyz to tady ctu, nevite nekdo kde by mohla byt chyba? Jestli je to v ty pruzince ktera jde zamenit s pruzinkou z propisky nebo ta druha pro me neznama? Diky

oxan

Příspěvek od oxan » 27 srp 2009, 10:48

mal som to podobne ako ty, t.j. otvaral sa až ked som ho postrčil dole.. ked som ho vybral, hned som si všimol že je vyskočena ta velka struna čo otvara popolnik a trčala von :D tak som to cele rozobral v pohode, zložil podla návodu a všetko maxi spokojny.

pre uplnosť postup:
- zo strany zapalovača zprava vyber kolečko, čo je ukryte pod krytkou (vpravo dolu je taka kruhova záslepka)
- potom na lavej strane vyber bežca, ktory aretuje popolník (je to taky plast pozdlžny, ktory ma v strede taky úzky pásik. ten podvyhni a potom posun bežca smerom hore - pri otvorenom popolniku). tak sa uvolní ten bežec a neodlomi sa na konci. ak ho nevyberieš, nič sa nedeje. vyberieš ho na konci.
- potom to opatrne vyberieš spredu cely popolnik (na bokoch su na každej strane take male čudlíky, tak musia ist roztiahnutím trochu tie vonkajšky a cele to vybehne
- potom odporučam opraviť tu pružinu velku. Ak si nevybral bežca nalavo (ten plast, čo ma zvnutra kovovy trn) tak ho vybrať.

väčšinou sa stane, že to kolečko zubate, čo je napravo je zlomene alebo tak, a preto drhne vyskakovanie popolnika. ak ho tam nedate, tak zase bude vyletovať ako blesk :?:

skladanie nazat je jednoduchšie:
- napružiť velku pružinu.
- zatlačiť popolnik dovnutra (v hornej časti lišty su pripravene aj vybratia na jednoduche zacvaknutie)
- potom jazdca nalavo
- potom kolečko napravo
a je hotovo...
astra g 1,4 16V, 2004 Z14XER

Bratislava - ZM - ZA

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 04 lis 2009, 17:51

Ahojte pls, mam rozobratý popolník ako ma byt uožená ta pružina nemate foto ? alebo niečo a ešte, odniekial my vypadla taká drobnostka, nejaký akoby valček len mal predelené steny, to je načo dobré?
Obrázek
toto je ta vec a neviem za boha čo to je a odkial to je
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Mojmec11
Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany

Příspěvek od Mojmec11 » 04 lis 2009, 18:19

Já bych to neřešil,takovejch vecí mi už z auta vypadlo a pořád to jezdí.Fakt nevím čím to je.Vždycky něco rozeberu,složím a vždycky něco zbude.Asi to vymysleli moc složité a já montuju zpátky pouze nezbytně nutné součástky. :lol:
Chtěl bych se zeptat jaká žárovka do popelníku patří,jako do palubovky ? Ještě jsem tohle nekuchal,tak nevím.A jak se vyndává zapalovač? Jako kuřák bych ocenil osvětlený popelník,v zimě je to o zdraví otvírat za jízdy okno.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:

Shuya
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shuya » 04 lis 2009, 20:00

Noo ono neviem či treba rozoberať viacej, ale ta liŠtička dole pod popolnikom a pred radičkou asi von musí, ked otvoríš poplník sú tam dva šroby sú to tie vnútorné, daš ich von a dalej to tam je podla všetkého nacvaknuté.Žížalu neviem z hlavy ale zajtra ti moŽem povedať za svetla :)... ( Ked ten poplník dám do kopy a pojde jak má tak som boh) :D
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car

Slawat77

Příspěvek od Slawat77 » 04 lis 2009, 20:11

No me nedrzel poelnik a furt se oteviral,tak sem se nasr.. a vzal sem oboustranou lepici pasku,a na 3 mistech to zalepil a je pokoj :D No a nastesti to neni jak u koncernovych aut a zapalovac je mimo popelnik,jinak by mi to nebylo nic platny,protoze zasuvka 12v je obcas potreba,hlavne ted na tu navigaci.

Odpovědět