Gumové koberce od GUZU
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Gumové koberce od GUZU
chtěl jsem se zeptat já si asi tak před 3 týdny koupil gumové koperce z www.autodoplnky.cz, kteří to berou od GUZU a po tuto dobu užívání mně u řidiče se začal koberec drolit! Prostě se mi ten koberec rozpadá a to použivám boty z klasickou podrážkou! (myslím tím že třeba nejezdím s kopačkami
Stalo se to už také někomu?myslím že je to určitě důvod k reklamaci! a ne, že mi koberce za 6kil se do měsíce rozpadnou?!?!?!!
Stalo se to už také někomu?myslím že je to určitě důvod k reklamaci! a ne, že mi koberce za 6kil se do měsíce rozpadnou?!?!?!!
- Reklama
reklamace
Určitě to dej na reklamaci(asi špatná série), mam je už asi dva roky, a jsou opravdu jen minimalne opotrebovane. A to jsem "prasátko" a mám pod sebou nános kamínku a písku.
Astra Caravan G, 1.6 16V, X16XEL, 100 edition
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
No ja je mám už 5 měsícu v Astrře a bez známky opotrřebení, jsou suprové. Určitě je to důvod k reklamaci, déj potom vědět, jak jsi dopadl.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Re: Gumové koberce od GUZU
Ahoj, tak jsem na tom podobne v miste paty u ridicovy nohy to ma znamky silneho opotrebeni. Myslim, ze jsem mel pri nakupu auta v nem original a byla tam dokonce pekna dira, asi mame s predchozim majitelem tezkou nohu . Resit to nebudu, mam to uz rok a paragon jiste nenajdu.rychlyradim píše:chtěl jsem se zeptat já si asi tak před 3 týdny koupil gumové koperce z www.autodoplnky.cz, kteří to berou od GUZU a po tuto dobu užívání mně u řidiče se začal koberec drolit! Prostě se mi ten koberec rozpadá a to použivám boty z klasickou podrážkou! (myslím tím že třeba nejezdím s kopačkami
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
Ono asi záleží na noze, já mám v autě vše ok, ale strejda jak v Peugeotu Partner, tak teď v Nissanu Pick-Up prodřeno komplet, v peugeotu nebyli koberce, tak je prošoupaná podlaha až na plech, prostě tapec podlahy v tahu a v Nissanu odešel gumovej koberec, je přes něj krásně vidět. Holt záleží na tom, jak moc šoupeš nohou po podlaze.
Naposledy upravil(a) Charlie dne 10 kvě 2007, 12:16, celkem upraveno 1 x.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
no co vím co jsem měl gumové koberce originál škoda ve 120cítce tak mi slouží doted!!!nic není vydroleného prostě je vidět klasické opotřebení jak třeba u podržky boty..také sem hodím fotoCharlie píše:Ono asi záleží na noze, já mám v autě vše ok, ale strejda jak v Peugeotu Partner, tak teď v Nissanu Pick-Up prodřeno komplet, v peugeotu nebyli koberce, tak je prošoupaná dodlaha až na plech, prostě tapec podlehy v tahu a v Nissanu odešel gumovej koberec, je přes něj krásně vidět. Holt záleží na tom, jak moc šoupeš nohou po podlaze.
- Zdeněk Lbc
To je teda šmejd, já mám gumový koberce už asi 4 roky a tento problém neznám! Samozřejmě od jinýho výrobce. www.autohotarek.cz.
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
tak nakonec to foto sem nemusím ani vkládat..zcela stejně to mám vydřené a to je nemám 8 měsíců ale pouhý měsíc...a to se mi stalo po 14 dnech užívání...rozhodně je to na reklamaci..a řeči v podobě běžného opotřebování mi nemohu ani slyšet... za ty prachy snad už musí být nějaká kvalita? Nemám pravdu Koudy?!??!
A pak mi napiš prosím jestli jsi jim psal..nebo to udělám určitě já!!
PS: přijde mi že to není ani guma...ale cosi podobného....
A pak mi napiš prosím jestli jsi jim psal..nebo to udělám určitě já!!
PS: přijde mi že to není ani guma...ale cosi podobného....
Určitě napíšu do GUZU o vyjádření, někomu se to takhle vydře a jiný to má netknutý pomalu několik let. A argumenty, že je to běžné opotřebení určitě nebudu akceptovat. Prostě jsem si to kupoval na zimu a samozřejmě v zimě nosím zimní boty. Určitě to musí být nějaká vadná série. Objednával to kámoš na DM-Autodoplňkách, tak se ho musím zeptat na fakturu a pak to budeme řešit. Ale do GUZU napíšu. Pak dám vědět co mi napíšou.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
Já je mám teda cca 7 měsíců a netknuté...... nemůže to být třeba po zimním období od soli ? u nás moc nesolili, tak mi to možná nenarušilo... mno, jsem zvědav, co Vám odpoví.
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
U nás nebyla zima taky skoro vůbec. Kámoš co to se mnou objednával do oktávky taky z GUZU je má netknutý, i když je zaměňuje za koberečky na jaře. To já dělám taky. V mým bývalém autě R19 jsem měl nějaký uni-gumový koberečky za pár korun a prošoupal jsem je až za 2roky, s čímž jsem i za tu cenu docela počítal. Teda udělala se mi tam jen prasklina ve spoji, pak tam teklo, ale takhle sedřený nebyly nikdy. Od GUZU jsem čekal větší kvalitu. No necháme se překvapit s reklamací, má být 24měsíců. Doufám že nebudou dělat ofuky.Oťas píše:Já je mám teda cca 7 měsíců a netknuté...... nemůže to být třeba po zimním období od soli ? u nás moc nesolili, tak mi to možná nenarušilo... mno, jsem zvědav, co Vám odpoví.
=== Astra-G Caravan 1.8 16V ´99 ===
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele: