Kontrolka oleje
Kontrolka oleje
Jsem 3500 Km po výměně oleje dolil jsem 1 Litr a po dolití problikává kontrolka oleje.Při zapnutí klíčku kontrolka dokonce ani nesvítí.
Takže má svítit kontrolka po zapnutí klíčku?
Když je hladina oleje na rysce OK co může být špatně když kontrolka problikává??
Nebo se tím nezabývat??
Ale že mě to docela vadí když to na autí není vše OK !
Takže má svítit kontrolka po zapnutí klíčku?
Když je hladina oleje na rysce OK co může být špatně když kontrolka problikává??
Nebo se tím nezabývat??
Ale že mě to docela vadí když to na autí není vše OK !
- Reklama
Má to před nastartovaním svítit, a potom né, bliká Ti to při volnoběhu,
studeném nebo teplém motoru?
V každém případě se tím zabývej
studeném nebo teplém motoru?
V každém případě se tím zabývej
Naposledy upravil(a) spermin dne 03 kvě 2007, 21:01, celkem upraveno 1 x.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
Jestli to bliká i při otáčkách urychleně jej vyměň. Nevíš na čem jsi. Nevím jak u Astry, ale dá se zjistit jestli auti maže tak,
že při nastartovaném motoru po otevření nalévacího otvoru je vidět stříkající olej.
Před nastartovaním musí svítit, je to kontrola funkčnosti čidla. A teď mně
napadlo, jestli nemáš vadné konektory, domluv se s elektrikářem, zda by
Ti to neproměřil v klidu i při nastartovaném motoru.
že při nastartovaném motoru po otevření nalévacího otvoru je vidět stříkající olej.
Před nastartovaním musí svítit, je to kontrola funkčnosti čidla. A teď mně
napadlo, jestli nemáš vadné konektory, domluv se s elektrikářem, zda by
Ti to neproměřil v klidu i při nastartovaném motoru.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
nyní Civic
nyní Civic
Kabel od snímače tlaku oleje
Chtěl bych si zapojit automatické rozsvícení světel, ale od snímače tlaku oleje ne přes zvýšené napětí od nabíjení. Bohužel nemohu najít kabel, co vede od snímače tlaku do přístrojovky, nevím, zda je tam konektor pro denní svícení, nemohu to najít. Podle schematu by měl být modrozelený.
Opel Zafira 2.0 DTI 16V
- Princ William
Re: Kabel od snímače tlaku oleje
no nevim jak je to v zafirach ale v astre je (jen nektere kousky to maj) svorkovnici pro trvale sviceni pripravenou a je nad pojistkovou skrinkou v aute vlevo nahore zaizolovana na kabelovym svazku...HeliMan píše:Chtěl bych si zapojit automatické rozsvícení světel, ale od snímače tlaku oleje ne přes zvýšené napětí od nabíjení. Bohužel nemohu najít kabel, co vede od snímače tlaku do přístrojovky, nevím, zda je tam konektor pro denní svícení, nemohu to najít. Podle schematu by měl být modrozelený.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO