Airbag

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Zamčeno
maxmax

Airbag

Příspěvek od maxmax » 29 dub 2007, 11:19

Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?

Reklama

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 29 dub 2007, 13:33

Jestli jednotka nalezne chybu v systému a ta chyba trvá, dojde k deaktivace airbag systému, - ti svítí kontrolka.
Jestli říkáš že je něco s airbagam řidiče, vydapá to na kroužek pod volantem.

Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas » 29 dub 2007, 19:43

Přesně tento problém má můj kolega na Corse. Vymázli chybu a začlo to znovu svítit.... závadu v servisu nenašli, tak jednotku oblbli odporem, ale to není řešení....držím palce, ať to máš tím kroužkem pod volantem. :wink:
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW

Sršeň

Re: Airbag

Příspěvek od Sršeň » 29 dub 2007, 19:48

maxmax píše:Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?
Ide o airbag na volante, alebo bočný na sedačke. Ak je to ten na sedačke, tak máš určite zlý kontakt v spoji pod sedačkou.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

maxmax

Příspěvek od maxmax » 29 dub 2007, 19:59

Uvidím co zjistí v servisu, doufám že to bude nějaká blbost. V horším případě si ho nechám odpojit, aby mi fungovali alespoń ty ostatní. Jinak dík za radu.

ASTRA G Hatchback Elegance, X16Xel, 1999, klima, ABS, nyní 3 Airbagy

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 30 dub 2007, 21:01

V diskusi pokračujte zde :wink: : https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ht=air+bag

Je to pořád dokola, nezakládejme nová témata na to co už se řešilo (a řešilo se už opravdu kde co) a pokračujme v rozjetých diskusích jinak se pak nedivme, že nikdo nic nemůže najít. OK?
OK! Takže lock.
Astra G 1,8 16V caravan, automat

Zamčeno