Airbag
Airbag
Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?
- Reklama
Přesně tento problém má můj kolega na Corse. Vymázli chybu a začlo to znovu svítit.... závadu v servisu nenašli, tak jednotku oblbli odporem, ale to není řešení....držím palce, ať to máš tím kroužkem pod volantem. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
Re: Airbag
Ide o airbag na volante, alebo bočný na sedačke. Ak je to ten na sedačke, tak máš určite zlý kontakt v spoji pod sedačkou.maxmax píše:Mám takový dotaz, před nedávne mi začala svítit kontrolka aibagu, tak sem si tu poruchu nechal vymazat. Asi dva dny to bylo v pohodě, ale pak se rosvítila znovu, jedná se o airbag řidiče asi něco v jednotce. Mám tu poruchu ignoriovat? A má to nějaký vliv na ostatní airbagy?
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
V diskusi pokračujte zde
: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... ht=air+bag
Je to pořád dokola, nezakládejme nová témata na to co už se řešilo (a řešilo se už opravdu kde co) a pokračujme v rozjetých diskusích jinak se pak nedivme, že nikdo nic nemůže najít. OK?
OK! Takže lock.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Je to pořád dokola, nezakládejme nová témata na to co už se řešilo (a řešilo se už opravdu kde co) a pokračujme v rozjetých diskusích jinak se pak nedivme, že nikdo nic nemůže najít. OK?
OK! Takže lock.
Astra G 1,8 16V caravan, automat