milosh píše:Tak uz mi konecne prisly i plastove redukce, tudiz muze zacit akce nove repro. Zitra snad zvladnu aspon predni dvere, fotak beru k ruce, snad neco nafotim, ma byt pekny pocasko
Jestli jsi ty redukce objednával na netu tak by jsi mohl dát link. Díkas
Redukce jsem zakoupil na www.tuning-centrum.cz ale znam se s nima tak jsem si tam zajel osobne, bylo do asi do 3dnu doma, stale neni cas na montaz, zitra bude dalsi pokus, resp. v nedeli neni garaz, tak to je krec
Ja bych řekl že orig.hrajou celkem dobře jen ty zadni,to jsou chrchly.Radio hned druhy den co jsem koupil astřičku šlo ven dal nove a hralo to velice dobře jen jsem musel ubrat ten zadek. Ted jsem si koupil ještě zesik a woofer a parada,ale ty zadní musim stejnak vyměnit.
kukik20 píše:Ja bych řekl že orig.hrajou celkem dobře jen ty zadni,to jsou chrchly.Radio hned druhy den co jsem koupil astřičku šlo ven dal nove a hralo to velice dobře jen jsem musel ubrat ten zadek. Ted jsem si koupil ještě zesik a woofer a parada,ale ty zadní musim stejnak vyměnit.
zesik a woofer a mas to napojeny na ty papiraky seriovy jo ?
Lidi, pokud někdo nejste spokojeni se zvukem v Géčku a máte tam orig. rádio, tak Vám doporučuji jedinou věc: Vyhoďte ten krám a kupte si rádio, které má větší výkon a hlavně na kterém jde seštelovat co nejvíc věcí. Pokud můžu doporučit, tak bych volil mezi Clarion, Kenwood a Pioneer. Já osobně jsem zastánce Pioneer a je jedno, jestli jsou tam papíráky nebo jiný a hraje to jako blázen. Mám Mosfet 50w*4 Pioneer DEH-3900MP. Dnes již za dostupné peníze-kupoval jsem ho před 2ma měsíci za 3100,-. Ty orig. rádia fakt stojí za prd.
Vata píše:Mám Mosfet 50w*4 Pioneer DEH-3900MP. Dnes již za dostupné peníze-kupoval jsem ho před 2ma měsíci za 3100,-. Ty orig. rádia fakt stojí za prd.
to je můj horký favorit!!!
dizajn super, umí mp3/wma, dočetl jsem se že by měl zvládnout i ID3 tagy, prostě pro mne jasná jednička. Na nějaké zobrazení na středovém panelu docela se*ru, taktéž na ovládání na volantu.
ja som kupil blaupunkta kingston MP47 a som s ním velmi spokojný.
Prehrava CD, MP3, WMA..., má výstup na subwoofer proste super
Ma super zvuk v sobotu idem montovat 250W subwoofer, som zvedavý jak bude hrat
Opel Astra G Caravan X17DTL 50kw
12/99 model 2000
Zelená metalíza
Full výbava.
Vata píše:Mám Mosfet 50w*4 Pioneer DEH-3900MP. Dnes již za dostupné peníze-kupoval jsem ho před 2ma měsíci za 3100,-. Ty orig. rádia fakt stojí za prd.
to je můj horký favorit!!!
dizajn super, umí mp3/wma, dočetl jsem se že by měl zvládnout i ID3 tagy, prostě pro mne jasná jednička. Na nějaké zobrazení na středovém panelu docela se*ru, taktéž na ovládání na volantu.
Pokud koupíš, neprohloupíš. Tak se dřív říkávalo ale teď je to pravda gratuluji k Tvému rozhodnutí. Je to fakt dobrý rádio a neříkám to jen tak do větru-měl jsem už 3 Pioneery a značku po mých zkušenostech fakt asi měnit nebudu.
Co se týče toho tapece, povol 2 šrouby+ dole zespod, pak si vem menší plochý šroubovák a podeber část madla za kterou zavíráš dveře zevnitř a opatrně ji celou vyloupni. Pod ní jsou zase šrouby+(křížové)-povol a opět ploch. šroub. podeber lištu pod oknem a celou ji vyndej. Pak už jen opatrně od zdola podeber tapec a vytrhni ho k sobě- je ta těch špuntech. potom povolíš tři malé+ na repro a je to.