Zesilovač
Zesilovač
Ahoj hledal jsem všemožně ale nenašel. Potřebuju natáhnout napájení zesilovače a nevím jak se mám dostat od baterky do interieru? Mam model DL16V a zkoušel jsem to hledat ale nic nenašel máte někdo nejaké zkušenosti. Díky za odpověd.
- Reklama
- Princ William
Re: Zesilovač
videl jsem par instalaci na astre ale jelikoz astra ma interier s motorovzm prostorem spojen pouze jednou velkou svorkovnici tak te asi nic jineho nezbyde nez udelat nekde diru vrtackou nebo hledat hde je naka zaslepka.............. videt jsem zatim jenom udelanou novou diruKarl Mega píše:Ahoj hledal jsem všemožně ale nenašel. Potřebuju natáhnout napájení zesilovače a nevím jak se mám dostat od baterky do interieru? Mam model DL16V a zkoušel jsem to hledat ale nic nenašel máte někdo nejaké zkušenosti. Díky za odpověd.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
tady na foru bylo někde téma kde byl tento odkaz http://www.astra4ever.net/fotostory-zum ... 18468.html
ale já tam tu díru asi nemám a nebo je schovaná pod hlukovou a tepelnou izolaci
ale já tam tu díru asi nemám a nebo je schovaná pod hlukovou a tepelnou izolaci
Astra G 2.0l DL16V
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
tak mi tak příjde, že Lenička je majitel zmíněného obchodu bo je to tu ve dvou tématech,se kterejma to nemá nic společnýho....sory za OT...
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Navíc nehomologavené sr*čky z toho obchodu seženeš za poloviční ceny na dealextreme.com, stejně to tam oni nakupují a tady jen přeprodávají.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tvle, proč vždycky vykope mrtvolu a hodí do ní odkaz, který se k tomu stejně nijak neváže
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To je jednoduchý, zaregistruje se a dá vyhledat "zesilovač". No a do každýho topicu hodí spam, páč je za to placená. To že se nejedná o zesilovač GSM ale zesilovač nf. už neřeší, nemá totiž čím.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Jeena
- Kontaktovat uživatele:
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000