Přední světla
Přední světla
Zdravím....mám problém s předním světlem. Je vevnitř nějak uvolněná parabola, která drží žárovky a ty potom svítí jakoby dolů a tvoří na silnici obrazec. Když zatlačím na potkávací a dálkové žárovky tak ta parabola u skla pruží. Když udělám to samý u druhého světla tak se to ani nehne. Nedá se to světlo nějak rozebrat a tu parabolu pořádně upevnit? Dík
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
- Reklama
no jestli je to tak...tak těm jantarům ze servisu nakopu prdel. Jsem to dával do oplu ať se na to podívají a ti mi akorát řekli, že tam chybí zespodu šrouby. Ty tam prej dali a seřídili světla. A nakonec shrábli prachy. Co si člověk neudělá sám to nemá
Nemáš prosimtě nějakej postup jak to dát do kupy? Do oplu s tím rozhodně nepojedu. Jsou tam mechanici na baterky a akorát z člověka tahaj prachy.
Nemáš prosimtě nějakej postup jak to dát do kupy? Do oplu s tím rozhodně nepojedu. Jsou tam mechanici na baterky a akorát z člověka tahaj prachy.
Astra G 1,6 16V 2001 Z16XE
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj taky si myslim ze to bude vypadly motorek od naklapeni....musis odklonit naraznik a vyndat svetlo....motorek vyntas otocenim doleva(tusim ) a znovu ho tam nasadistak aby tycka zakoncena jiz zminovanou kulickou se zasunula do uchytu paraboly..pak to bude sedet a drzetDejv666 píše:no jestli je to tak...tak těm jantarům ze servisu nakopu prdel. Jsem to dával do oplu ať se na to podívají a ti mi akorát řekli, že tam chybí zespodu šrouby. Ty tam prej dali a seřídili světla. A nakonec shrábli prachy. Co si člověk neudělá sám to nemá
motorceky od svetiel sa daju vybrat aj bez demontaze svetla.. tak ako tu pisu yanek a effe. treba ho len pootocit a vytiahnut... pri davani naspät treba dat pozor aby spravne zapadol, inac nefunguje spravne naklapanie svetiel a preskakuje mechanizmus... co sa tyka doladenia svetla ak je aj tak mimo rozsah ktory sa da regulovat motorcekom hore nad svetlom na plechu je gumova zaslepka, tu treba dat prec a s imbusovym klucom sa doladi parabola...
Opel Astra G Cabrio 2.2 Dti
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Jde to hodne spatne a az ho tam budes davat nazpet vubec nevidis jestli to zapadlo nebo ne....jeste kdyz nevis jak to vypada.....svetlo se steluje dvema srouby....jednim vyskove a druhym stranove...jeden je skovanej pod tou gumovou zaslepkou a druhej je uplne v rohu svetla u blatnikuEffe píše:Ten motorek nejde ven bez vyndání světla?
jen aby ti nevypadla ta plastova blbost,do ktere se zasouva kulicka od ovladani motorku na stelovani vysky.Me se to stalo a je super to tam zase dat.Pouziti bez provazku,gumicky a sikovnych dlouchych prstu to snad ani nejde! ...jinak grif mohu pisnout
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
Najde sa tu niekto kto ma knihu "jak na to" na skenovanu alebo v lektronickej podobe?Manual mam ale chyba mi tato kniha.Porpsil by som poslat na mail alebo dat niekam na sosnutie.
santikk@gmail.com
santikk@gmail.com
Astra G 1.8 5dv ´03 Elegance -----> SAAB 9-3 SS ´09 1.8t
- Milhi
- Kontaktovat uživatele:
Staci hledat nejen se ptat:santik píše:Najde sa tu niekto kto ma knihu "jak na to" na skenovanu alebo v lektronickej podobe?Manual mam ale chyba mi tato kniha.Porpsil by som poslat na mail alebo dat niekam na sosnutie.
santikk@gmail.com
http://data1.edisk.cz/stahni/96358/Astr ... .88MB.html