XI. Opel sraz Milovice - 12.05.2007
- Reklama
Tak mám tu barvu Z282Princ William píše:kod barvy pod vinem dole na tej samolepce je tam naky kvaninky a pak jeste homologace ale barvu poznas bezpecne mela by zacinat z282 tedy 4 znaky nekdy je i misto cisla pismenomilode píše:Brácha má vectru,říkal jsem mu at jede,tak nevím.Ještě jednou mu řeknu,čekal na podrobnější info.Ta barva....koukal jsem k tomu sloupku,jak jsme řešili tu barvu,ale byl tam pouze VIN...nevyčetl jsem kod barvy.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
- Zdeněk Lbc
- Zdeněk Lbc
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
No nikdy nevíš ... Nikdy jsem na tomto srazu nebyl. Byl jsem pouze na srazu jako se pořádají neustále ( třeba jako byl nedávno sraz v Brně u Tesca ) a v těchto srazek pokud se pořádal sprint, tak se kategorie diesel a benzín shrnula... Proto pokud by to bylo i takto na tomto srazu, tak bych maximálně absolvoval jen proti určitým motorům
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Roman ST1
- Kontaktovat uživatele:
Nemusíš se bát, kategorie Diesel se samozřejmě jede i kdyby jsi tam v ní jel sám. Jinak tady to není o trhání rekordů, spíš o zábavu, jde o to se hlavně pobavitAstraMan píše:No nikdy nevíš ... Nikdy jsem na tomto srazu nebyl. Byl jsem pouze na srazu jako se pořádají neustále ( třeba jako byl nedávno sraz v Brně u Tesca ) a v těchto srazek pokud se pořádal sprint, tak se kategorie diesel a benzín shrnula... Proto pokud by to bylo i takto na tomto srazu, tak bych maximálně absolvoval jen proti určitým motorům
Kategorie jsou :
1300ccm (pokud nebude ani jedna 1.3 tak do 1400ccm 8V)
1600 8V (1400 16V)
1600 16V + 1800 8V
2000 8V + 1800 16V
Extra 2000 16V a výš
Diesel.
Pokud se trošičku pletu, tak mě v Milovicích snad neukamenujete