![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
NO este ze TAK uz som sa zlakolAndrew píše:Nezabudol, nerátal so mnou, ja totiž idem skoro ráno, mám na Morave vybaviť nejaké súkromné záležitosti. Takže ja budem už na Morave, keď vy budete vstávať z postele.babgio píše:A na mna si ZABUDOL!!!!![]()
![]()
Ale zabudolbabgio píše:NO este ze TAK uz som sa zlakolAndrew píše:Nezabudol, nerátal so mnou, ja totiž idem skoro ráno, mám na Morave vybaviť nejaké súkromné záležitosti. Takže ja budem už na Morave, keď vy budete vstávať z postele.babgio píše:A na mna si ZABUDOL!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to je paráda, Marcel, moc se na tebe těsím a rád tě poznám. To vůbec nevadí, přivez rodinku sebou. Ja tam budu mit taky ženu. No už se moc těším na tebe, super zprávaMarcel píše:Na 85% pridem na zraz i ja , budem totiz na blizku u sestry.
Tak snad mi to vyde jo a snad nevadi ze budem s manzelkou a malou?
Už jsem to to psal, dovezte si něco na grilováni, maso, parky apod. Budou k máni 2 grily. Jinak jidlo není zajišteno, max. mražena pizza, obložená houskaSršeň píše:No hlavne aby vyšlo počasie a bolo dobre papaníčko. Bude sa aj opekať, grilovať? Treba niečo zobrať zo sebou? Možno sú to blbé otázky.
Omlouvám se, překlep, ale snad se moc nestalohans píše:no super to už bude pěkná kolonajo maš tam u mě překlep ne 1.6 16v ale 1.6 8v holt mám to trošku slabší
A mužeš vzít sebou co máš na prodej.COBEIN píše:My máme 5.5.sraz v Ostravě? Já přijedu!!!
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |