Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)
- Zdeněk Lbc
- Reklama
Po Corsách je mi prd ale ty W353 mě mrzíZdeněk Lbc píše:No, hodně málo, zato je to tam samý OPEL, vyrábí se tam 3 dveřové CORSY.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Pekny vylet, jen co je pravdaZdeněk Lbc píše:Po kratší, či snad delší odmlce, se opět hlásím ve fóru. Od 11.4. do 16.4. jsme cestovali po německu. S mojí drahou polovičkou jsme sbalili horský kola, přeci nebudem chodit pěšky, že? když se někam nedá dojet autem. Zapůjčili jsme si obytný caravan, přeci nebudeme stále shánět ubytování, že? a vyrazili jsme. První noc jsme spali na dálničním odpočívadle za Drážďanama a pak pokračovali dál do Jeny, Wiemaru, Erfurtu a do Eisenachu. Počasí nám přálo, takže jsme si to pěkně užívali, jezdili na kole a fotili ( foto 1,22 G ), vykoupali jsme se v parádních vřídelních lázních s krásně teplou a slanou vodou, ani se nám z nich nechtělo a pak směr Lipsko. Tam jsme objeli na kolech krásná vodní jezera a v pondělí zamířili na autosalon.
No celkem jsme najeli 1 089 km a spotřebovali 93,6 l benzínu. Tudíž spotřeba 8,595l/100km. Na kole dalších 128 km s nulovou spotřebou!
Cesta to byla parádní, počasí a výstava jakbysmet a ASTŘIČKA šlapala jedna báseň. Dokonce se mi podařilo zabarvit do modrého nádechu nové koncovky výfuku!
Kdo ještě nebyl na autosalónu v Lipsku, má ještě čas, výstava běží do této neděle, vstupné na místě 10E.
Snad nevadí, že jsem se tak rozepsal, ale sem to asi můžu napsat.
Byl jsi taky na autosalonu jako minuly rok? Ja se tam chystam v sobotu, resp. v sobotu do deutchlandu, prespat tam a v nedeli na autosalon, tak jestli to stoji za to?
--- Astra G '98 1.4 16V ---
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
- Zdeněk Lbc
Stimhle je to těžký, to bych se s policií hádal a nic neplatil, klidně ať to postoupí přestupkové komisi. Protože proč bych nemohl pozdravit auto, co jede proti mě? Že tam zrovna někde chytaj, to mě nezajímá. A ať dokážou, že jsem ho nezdravil, ale upozorňoval, že tam někde chytají.Luky píše:Nesmi blikat fizlum do xichtu, to nemaj moc radiSlag píše:Kamoša tahle kolegialita jednou stála 500,-Luky píše:Jeste ze jsou lidi kolegialni a bliknou, ze...
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Zdeněk Lbc
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
- Zdeněk Lbc
- Princ William
fakt pekny. ja zase byl na chlupe. tam kde jse se stavili pri ceste na babylon minulej rok. taky pekny pocasi. mam pekne prismahlej krk a par fotek slunecnejch a peknejch fotek bohuzel ale doma. zejtra kdyztak nahodim.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Jenže dálkovejma nemůžeš svítit/blikat kdy se ti zachce Pokud je rozsvítíš ve dne...tak vlastně porušuješ zákon...pokud je rozvěcuješ bezdůvodně.Charlie píše:Stimhle je to těžký, to bych se s policií hádal a nic neplatil, klidně ať to postoupí přestupkové komisi. Protože proč bych nemohl pozdravit auto, co jede proti mě? Že tam zrovna někde chytaj, to mě nezajímá. A ať dokážou, že jsem ho nezdravil, ale upozorňoval, že tam někde chytají.
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
To mas jako kdyz beres zatacku trosku ostrejc a prejedes levym kolem plnou caru uprostred, tak kdyz te budou buzerovat, tak jim rekni, ze ti tam skocila kocka a ty ses ji vyhybal. Kocka samozrejme zdrhla. Rek bych, ze ji nahanet fakt nebudou.Charlie píše:Budu muset kouknout do chytrý knížky, jak to s tím vlastně je a jak se to obchází. Jsme přeci v ČR.
--- Astra G '98 1.4 16V ---