xpolstarekx píše:teplo hura hura jak se tesite na velikonoce? zadny pomlazky )
ja se spis tesim na to volno a doufam ze dostanes nasupano to jsem ale dobracek
predek nebo zadek?kemo píše:Dnes,když jsem s rodinkou přišel před výletem do zoo k miláškovi,jsem zjistil že nějaky uk....nec mi urval celý stěrač! Je to tu jen banda tupónů! Mám zkaženou celou neděli! Ještě že nepršelo! Nevíte kolik může stát to rameno?
Kamoša tahle kolegialita jednou stála 500,-Luky píše:Jeste ze jsou lidi kolegialni a bliknou, ze...
Kolik W353 jste v Eisenachu potkali? Je tam vůbec ještě nějakej?Zdeněk Lbc píše:Po kratší, či snad delší odmlce, se opět hlásím ve fóru. Od 11.4. do 16.4. jsme cestovali po německu. S mojí drahou polovičkou jsme sbalili horský kola, přeci nebudem chodit pěšky, že? když se někam nedá dojet autem. Zapůjčili jsme si obytný caravan, přeci nebudeme stále shánět ubytování, že? a vyrazili jsme. První noc jsme spali na dálničním odpočívadle za Drážďanama a pak pokračovali dál do Jeny, Wiemaru, Erfurtu a do Eisenachu. Počasí nám přálo, takže jsme si to pěkně užívali, jezdili na kole a fotili ( foto 1,22 G ), vykoupali jsme se v parádních vřídelních lázních s krásně teplou a slanou vodou, ani se nám z nich nechtělo a pak směr Lipsko. Tam jsme objeli na kolech krásná vodní jezera a v pondělí zamířili na autosalon.
No celkem jsme najeli 1 089 km a spotřebovali 93,6 l benzínu. Tudíž spotřeba 8,595l/100km. Na kole dalších 128 km s nulovou spotřebou!
Cesta to byla parádní, počasí a výstava jakbysmet a ASTŘIČKA šlapala jedna báseň. Dokonce se mi podařilo zabarvit do modrého nádechu nové koncovky výfuku!
Kdo ještě nebyl na autosalónu v Lipsku, má ještě čas, výstava běží do této neděle, vstupné na místě 10E.
Snad nevadí, že jsem se tak rozepsal, ale sem to asi můžu napsat.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |