Si šel tada do novýho katalyzátoru.......ty jo to byla asi darda hlavně ať to je tim...no co se týká oken už jezdí jako fík....defender dal odkaz a šlo to jako po másleGabe píše:Jo jo fotečky jsou krásňoučký,všeckymedva1 píše:Tak jsem si sosnul vše co se dalo...díky miloshi
Jestlipak už máš zavírání oken na "centrálním zamykání",jak se nám to líbilo?
Doufám,že mi ten nový katalyzátor pomůže,aby to už necukalo a otáčky nelítaly...
Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- Reklama
Zdeněk Lbc píše:Něco o srazu, sjelo se nás 17, kromě CABRIA všechny karosářské varianty a jedna ASTRA byla eFková. Samozřejmě nejvíc dorazilo pražáků a kolegů z blízkého okolí. Milosh z Ústí nad Labem, 2 liberečáci, další si už nepamatuju. Když tak se ozvěte. Kulisu nám dotvářel ještě jeden OPEL a to VECTRA A v dost žalostným stavu. Nakonec posloužila jako dekorace pro foto našich něžných žen a slečen. Počasí docela přálo, hlavně že nepršelo, což by byla škoda, většina aut byla krásně naleštěna.
No a teď už se zase můžeme těšit na další společné setkání, asi do Milovic.
Tak zase někdy brzy AHOJ!
/Miloshi, poslal jsem Ti foto, došly Ti?/
To jsem zase něco promeškal. To do mě nemůžete kopnout abych přijel.
OPEL Astra Cabrio
Zatím ho ještě nemám,ale páč mě čeká emise a echnická a chci ho mít ok,tak budu muset...medva1 píše:Si šel tada do novýho katalyzátoru.......ty jo to byla asi darda hlavně ať to je tim...no co se týká oken už jezdí jako fík....defender dal odkaz a šlo to jako po másleGabe píše:Jo jo fotečky jsou krásňoučký,všeckymedva1 píše:Tak jsem si sosnul vše co se dalo...díky miloshi
Jestlipak už máš zavírání oken na "centrálním zamykání",jak se nám to líbilo?
Doufám,že mi ten nový katalyzátor pomůže,aby to už necukalo a otáčky nelítaly...
Vyměním už všechno od katalyzátaroru až po koncovku výfuku,vše za 18.000.....
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
posilal jsem asi 3x infomail a taky tady v novinkach to je videt, nevim jak jinak jeste lidi upozornit, CTETE A BDETEmpsdesign píše: To jsem zase něco promeškal. To do mě nemůžete kopnout abych přijel.
WWW.ASTRA-G.CZ
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak co dát zase něco kolem prahy?
už je to nějaký ten pátek co byly milovice nebo něco v praze, takže co takhle něco udělat?
rovnou bychom mohli udělat nějaké příjemné odpoledne/večer/celý den
napadá mě zápolení v něčem - motokáry, bowling, ... a pak zakončení v nějakém dobrém podniku
ne že bych to chtěl organizovat, jen mě to tak napadlo aby auta nestála
už je to nějaký ten pátek co byly milovice nebo něco v praze, takže co takhle něco udělat?
napadá mě zápolení v něčem - motokáry, bowling, ... a pak zakončení v nějakém dobrém podniku
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no clovek neprazsky moc o tamnich podnicich nevi vid...sovicka píše:tak co dát zase něco kolem prahy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no člověk nespolečenský z okraje prahy jako já taky moc ne
hlavní je vymyslet tu aktivitu (pokud nějakou chcete), podnik se dá doplnit...
hlavní je vymyslet tu aktivitu (pokud nějakou chcete), podnik se dá doplnit...
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
-
- Kontaktovat uživatele: