Když mám rozsvícená světla, tak po celou dobu mi svítí světlo ve schránce před spolujezdcem. A to i když je schránka zavřená. Je to tak správně, nebo hraje nějakou roli to, že mám ve schránce ulomenou tu levou umělohmotnou "packu" - zarážku (nevím napadlo mě, že možná je tam nějaká pojistka světla reagující na levou zarážku v poloze schránky otevřeno/zavřeno) ?
zalezi na tom kde to mas ulomene. Ak tam este trocha tej packy vycnieva tak pouzi plechovu krytku z pocitaca. Mam na mysli tu krytku, ktora ti ostane ked vlozis do PC nejaku kartu (zvukovu alebo nieco ine). Je to pliesok v tvare L, ktory ked vhodne skratis a navrtas tak dosadne az na vypinac.
Mam rovnaky proble a planujem to takto upatlať.
Brano píše:zalezi na tom kde to mas ulomene. Ak tam este trocha tej packy vycnieva tak pouzi plechovu krytku z pocitaca. Mam na mysli tu krytku, ktora ti ostane ked vlozis do PC nejaku kartu (zvukovu alebo nieco ine). Je to pliesok v tvare L, ktory ked vhodne skratis a navrtas tak dosadne az na vypinac.
Mam rovnaky proble a planujem to takto upatlať.
A není lepší koupit to ramínko nový, přece nestojí svět a máš to tak jak to má být.
Už si nejsem jistej, ale myslím že jsem je kupoval za 170 kaček u Staigera a kupují se v páru. Výměna je jednoduchá, ty původní normálně vycvakneš, podívej se jak jsou ty pacičky na těch nových a pokud nejde poží třeba kleště, a nacvakneš nový, hodně zdaru
Ćo presne máte na mysli pod tými pacičkami? Ja som myslel tie plastové poloblúky, ktoré vidíš keď otvoríš priehradku. Ja mám zlomený ľavý, kde je spínač osvetlenia priehradky a nevyzerá to tak, že by som tam mohol niečo nacvaknúť. Je to jednoliaty plastový diel.
Jasne ze vim o cem mluvis ten levej uz mela vetsina z nas alespon jednou zlomenej. Vvymontuj ten kaslik a poradne se podivej, je to plastovy dil, ktery je tam v takovym jakoby bajonetovim zamku nacvaknutej .
Takže levá opravdu spíná světlo.Já si je měnil docela nedávno.U opela jsem je objednal za 3 dny byly doma cena 220 Kč za pár.Staré jsem odvtal a nacvaknul nové.Dělal jsem to pak i u tchána ale tam šlynacvaknout opravdu velmi velmi těžko.Lehce jsem to máznul a fest zatlačil a bylo.