kolisani otacek
kolisani otacek
ahoj mam astru g 16.16v zacali mi kolisat otacky pouze na miste na neutral kdyz se rozjedu a vyradim tak to nedela diagnostika neukazala zadnou chybu filtr palivovy je novy i vduchovy a svicky je vycistena i skrtici klapka porad to dela dekuji za radu
- Reklama
Re: kolisani otacek
pridavam se, taky me to tohle delalo - nekolikrat v servise, kde tvrdili, ze otacky na neutral sou nastaveny na moc nizko...coz zjistili az na potreti. kdyz sem stal treba na cervenej tak jak to kolisalo tak se auto skoro az traslo, chvili to bylo v pohode, ale uz to dela zas... ale zatim ne tolik...Mirek píše:ahoj mam astru g 16.16v zacali mi kolisat otacky pouze na miste na neutral kdyz se rozjedu a vyradim tak to nedela diagnostika neukazala zadnou chybu filtr palivovy je novy i vduchovy a svicky je vycistena i skrtici klapka porad to dela dekuji za radu
Re: kolisani otacek
Mě to dělá, když se rozjedu a vyřadím tak mi to kolísá 1200-2100 ot., ale jenom občas.Mám se mrknout na krokovej motorek, nebo je to ještě neco jiného?libik píše:pridavam se, taky me to tohle delalo - nekolikrat v servise, kde tvrdili, ze otacky na neutral sou nastaveny na moc nizko...coz zjistili az na potreti. kdyz sem stal treba na cervenej tak jak to kolisalo tak se auto skoro az traslo, chvili to bylo v pohode, ale uz to dela zas... ale zatim ne tolik...Mirek píše:ahoj mam astru g 16.16v zacali mi kolisat otacky pouze na miste na neutral kdyz se rozjedu a vyradim tak to nedela diagnostika neukazala zadnou chybu filtr palivovy je novy i vduchovy a svicky je vycistena i skrtici klapka porad to dela dekuji za radu
Dík