Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
medvo, chces to full rozliseni 1600x1200? to pak ma 35MB nebude ti stacit 1024x768?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasny, hodim full. Ale nemam nic moc extra fotak, takze kritiku ne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
je to tam, zitra snad udelam nejak dalsi html galerie a "zipy" mozna i ze starsich akci at se to trosku zaplni
Neboj, foto dodam, jen co to stahnu, ale ted uz se mi nechce. Zitra to mas jak na konimilosh píše:Slo, neni problem, ale nekomu treba vyhovuje i ta online galerie, dam tam oboji Ale mam slibene jeste nejaky fotos od ostatnich lidi co fotili tak snad behem zitra to dam do kupy, ale asi az vecer, celej den jsem pryc, kdo by taky ve slunecny den sedel u kompu zejo
Kazdopadne jsem vas zas rad videl a ta ucast me fakt velice prijemne prekvapila.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
Díky miloshovi, který fotil auta skoro ze stejného úhlu jsem dokázal splnit svoji představu coupé nárazníku a opc masky na obyčejné astře... inu posuďte sami:
(moje první hrátky s photoshopem, tak nehleďte moc na kvalitu)
(moje první hrátky s photoshopem, tak nehleďte moc na kvalitu)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Luky dik za foto, Sovicko nemas zac, fotim tak vzdy, nekdo si rekne ze to mozna je stejny ale nejsem Saudek abych delal radoby umelecke fotky a pak tam chybely naky auta navic
Jjeste jsem neco pridal, html galerie a zip ke stazeni u vsech galerii !!!!!
https://www.astra-g.cz/index.php
Jjeste jsem neco pridal, html galerie a zip ke stazeni u vsech galerii !!!!!
https://www.astra-g.cz/index.php
- Zdeněk Lbc
Něco o srazu, sjelo se nás 17, kromě CABRIA všechny karosářské varianty a jedna ASTRA byla eFková. Samozřejmě nejvíc dorazilo pražáků a kolegů z blízkého okolí. Milosh z Ústí nad Labem, 2 liberečáci, další si už nepamatuju. Když tak se ozvěte. Kulisu nám dotvářel ještě jeden OPEL a to VECTRA A v dost žalostným stavu. Nakonec posloužila jako dekorace pro foto našich něžných žen a slečen. Počasí docela přálo, hlavně že nepršelo, což by byla škoda, většina aut byla krásně naleštěna.
No a teď už se zase můžeme těšit na další společné setkání, asi do Milovic.
Tak zase někdy brzy AHOJ!
/Miloshi, poslal jsem Ti foto, došly Ti?/
No a teď už se zase můžeme těšit na další společné setkání, asi do Milovic.
Tak zase někdy brzy AHOJ!
/Miloshi, poslal jsem Ti foto, došly Ti?/