pak dej vedet kolik dni na aute vydrzelyMarky píše:Ja si nakonec objednavam bosche, abych mel jistotu a klid, je to teda sice ranec, ale experimentovat se mi nechce.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
pak dej vedet kolik dni na aute vydrzelyMarky píše:Ja si nakonec objednavam bosche, abych mel jistotu a klid, je to teda sice ranec, ale experimentovat se mi nechce.
CUBErt píše:Ty neznačkový stěrače nejsou zas tak špatné, jediné co kazí dojem je těžce nedomyšlený systém připevnění na ramínka stěrače. Jo to taková "bota" která vadí ve výhledu víc než normální stěrač. Dokonce jsou teď ramínka výš než s normálníma, takže výhoda "nízkého" stěrače je jaksi v .....
souhlasím taky je mámCUBErt píše:No já mám taky FLATy, za ty prachy to taky neřešim. Jel jsem s nima za deště a je fakt že se stíráním nemaj vůbec problém, a vo to de...
Rádo se staloMarky píše:Tady jsem je zrovna dnes objednaval za 1008Kc vcetne DPH a postovneho.
http://www.luja.cz/index.php?id=002002021009
PS: diky Lomikare za odkaz
Hele zkusit se ma vsechno, jedine co mi vyhovovalo na autech byly original sterace, ostatni koncily brzo v popelnici, tak jsem si rekl zkusim ten zazrak a uvidimmilosh píše:ojoj, to musi byt poradna zmena kdyz je to takovej ranec
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |