Demontáž bočních lišt - foto

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Demontáž bočních lišt - foto

Příspěvek od Milhi » 22 bře 2007, 18:21

Ahoj mam pro ty kreri si chteji dat ochrane listy do barvy nebo je z jineho duvodu vymnenit .... jednoduchy navod jak je sundat ... badal jsem jak na to. Jeden navod byl sundat trim ze dveri ale kdyz uz jsem mel sundany skoro cely trim nastal problem s horni gumovou listou a taky ochranou folii proti vode .... moc zbytecne prace navic. Mam 5dv. a podle jednoho obrazku bylo patrne ze listy se sundavaji smerek proti sobe. Zaklekl jsem k prave zadni a zacal jeji konec tlacit smerem dopredu. Jake bylo me prekvapeni kdyz lista povolila a vycvakla se z pinu. Pak ji stacilo opartne prsty podebrat a byla volna. U ostatnich to uz tak zlehka neslo tak jsme si pomohl sroubem zabalenym v hadru. Ten jsem oprel o konec listy a poklepy kladivkem postupne povolila kazda.....pak podebrat a je venku. Listy se povoluji proti sobe....zadni dopredu a predni dozadu. Napis urovne vybavy daneho vozu ktery je v prednich listach napr. COMFORT je prijepeny oboustranou paskou. Sroubovakem z druhe strany jde vyndat ven a uz nic nebrani pohodlne uprave. Montaz obracene. Vsem preji at se dilo podari 8)

ObrázekObrázekObrázek
Obrázek ObrázekObrázek
Naposledy upravil(a) Milhi dne 04 dub 2007, 16:33, celkem upraveno 2 x.

Reklama

MartasDzejnak

Re:

Příspěvek od MartasDzejnak » 24 bře 2007, 23:35

Ty bláho díky za info. Já na to zrovna minulý týden koukal a říkal si jak to sundat... Tak ted jen doufám že ten směr nepopletu :)

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Milhi » 02 dub 2007, 18:55

MartasDzejnak píše:Ty bláho díky za info. Já na to zrovna minulý týden koukal a říkal si jak to sundat... Tak ted jen doufám že ten směr nepopletu :)
Nic na tom neni to se neda splest....dnes jsme namontoval nazpet listy v barve a je to naadhera :P

babgio

Re:

Příspěvek od babgio » 02 dub 2007, 22:45

Milhi píše:
MartasDzejnak píše:Ty bláho díky za info. Já na to zrovna minulý týden koukal a říkal si jak to sundat... Tak ted jen doufám že ten směr nepopletu :)
Nic na tom neni to se neda splest....dnes jsme namontoval nazpet listy v barve a je to naadhera :P
Tak to si mal stastie ja na mojej 3 dverovej astrulke a kamos co ma caravana tak mame v strede listy po jednom srobe takze tu je nutna demontaz calunenia a mozno si ho tam mal aj ty ked ti to islo tak tazko a tym tukanim si ho urval :lol: :wink:

indet

Re:

Příspěvek od indet » 03 dub 2007, 16:57

babgio píše:
Milhi píše:
Tak to si mal stastie ja na mojej 3 dverovej astrulke a kamos co ma caravana tak mame v strede listy po jednom srobe takze tu je nutna demontaz calunenia a mozno si ho tam mal aj ty ked ti to islo tak tazko a tym tukanim si ho urval :lol: :wink:
Taky nějak nechápu jak jsi povolil ten šroub zevnitř tím vytahováním. :?:
Pak ti je takto už sundá každý.
Já když je demontoval, musel jsem je nejdříve vevnitř povolit a poté až vysunout :!:
Tak bacha ať si to někdo neurve 8)
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 04 dub 2007, 16:12

Na kazdych dverich mi zustal jeden pin uchyceni te listy ... to je mozna ten sroub co jste povolovali....ale nic sroubovat ani nic jineho montovat neni treba....s citem se podebete a je volna....pri zpetne montazi se v miste umisteni toho prisroubovaneho pinu zatlaci aby spravne zapadl do drazek v liste pak se lista posune potrebnym smerem aby se uzamkla....dokazal jsme to ja dokaze to kazdy :wink:

Petrik

Příspěvek od Petrik » 06 dub 2007, 10:46

To lakování jsi si dělal sám, nebo jsi to zadal odborníkovi? Možná je to blbej dotaz, ale lze to udělat i sprejem? (samozřejmě při zachování správného postupu vrstev a základu)
Astra G 100 edition, 1.6 16V

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 06 dub 2007, 11:08

výborně..také se mi to bude hodit..musím to přestříknout černou..přeci jen už je trochu vybledlá za ty roky... :wink:

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 06 dub 2007, 16:30

Petrik píše:To lakování jsi si dělal sám, nebo jsi to zadal odborníkovi? Možná je to blbej dotaz, ale lze to udělat i sprejem? (samozřejmě při zachování správného postupu vrstev a základu)
Ja jsem na strikani uplne levej :? sveril jsem je do rukou odbornika a s vysledkem jsem nadmiru spokojen....mam za to je jsou z plastu kterej nema tu vlastnost do sebe vpustit mastnotu z ruznych tech lesticich prostredku na pasty a tak strikani nic nebrani.....teda aspon ja se to snazil necim ozivit ale marne....ted to vypada lepe :)

Petrik

Příspěvek od Petrik » 08 dub 2007, 13:56

Můžu se zeptat nakolik Tě to přišlo? A ladil jsi nějak odstín? Vypadá to totiž velice dobře. Mám taky dilema, zda jít do barvy auta či do černé. Přiznám se, že jsem černě nastříkané na jiné barvě než černé neviděl. Mohlo by to vypadat dobře. Není tu někdo takový??? Díky
Astra G 100 edition, 1.6 16V

indet

Příspěvek od indet » 08 dub 2007, 22:17

Milhi píše:
Petrik píše:To lakování jsi si dělal sám, nebo jsi to zadal odborníkovi? Možná je to blbej dotaz, ale lze to udělat i sprejem? (samozřejmě při zachování správného postupu vrstev a základu)
Ja jsem na strikani uplne levej :? sveril jsem je do rukou odbornika a s vysledkem jsem nadmiru spokojen....mam za to je jsou z plastu kterej nema tu vlastnost do sebe vpustit mastnotu z ruznych tech lesticich prostredku na pasty a tak strikani nic nebrani.....teda aspon ja se to snazil necim ozivit ale marne....ted to vypada lepe :)
Ahoj, osobně bych rád viděl jak jsi to sundal bez povolování. Jinak stříkat sis ty lišty nechal kde? Někde v Hoře?
OPEL ASTRA G X16SZR Caravan Sportive

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 09 dub 2007, 14:01

Petrik píše:Můžu se zeptat nakolik Tě to přišlo? A ladil jsi nějak odstín? Vypadá to totiž velice dobře. Mám taky dilema, zda jít do barvy auta či do černé. Přiznám se, že jsem černě nastříkané na jiné barvě než černé neviděl. Mohlo by to vypadat dobře. Není tu někdo takový??? Díky
Prislo me to na litra...a barva se namichala podle kodu.....stejna jako je na aute :wink: Davat je do cerne no nevim :roll: radsi bych volil barvu vozu 8)
Naposledy upravil(a) Milhi dne 09 dub 2007, 14:09, celkem upraveno 1 x.

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi » 09 dub 2007, 14:07

indet píše:Ahoj, osobně bych rád viděl jak jsi to sundal bez povolování. Jinak stříkat sis ty lišty nechal kde? Někde v Hoře?
V prispevku je postup popsany....nevim co vic dodat...muzeme dat nekdy minisrazek ale ted mam auto jeste rozdelane.....nechal jsme si to strikat v Čáslavi u Dymáka stejne jako hromadu dalsich veci.

Máslo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Máslo » 07 srp 2007, 21:36

a prahy do barvy nehodíš?....měl bys to pak krásný .....
čím si stříknul ty třmeny?
Víc kW je víc kW, to neokecáš ....
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic. ... 2064#82064

sabelt

ahoj

Příspěvek od sabelt » 07 srp 2007, 21:53

Milhi, a jak si to udělal s tou ochranou proti vode atd. ? :)

Odpovědět