Milode Astra G 3dv. X16SZR
Milode Astra G 3dv. X16SZR
Naposledy upravil(a) milode dne 16 kvě 2007, 01:10, celkem upraveno 3 x.
Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
- Reklama
- Princ William
Díky za upřímnost , ale jak píšu je to opravdu základ,seriovka.Jen spíše takové doplňky + modré podsvícení zatím palubovky.
Má Astra G
Má Astra G
Ale klidně vyřkni ty výhrady.Já se neurazím a naopak to využiju jako inspiraci
Má Astra G
Má Astra G
- Princ William
no kdyz to chces slyset. ten potah volantu nic moc a ta gumova decka na airbagu mi tam az tam nevadi ale horsi by to asi bylo s funkcnosti airbagu. sedet jako slopujezdec a dostat do obliceje telefonem nevim nevim jak rikam ten volantpotahy celkem good i kdyz jsem uz videl lepsi to jsem te to teda nandal...... jsem nakej hodnej. ne jak rikam vyhrady nehanim vim ze ma kazdej jinej vkus
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Ta dečka má skrývací charakter.On ten Německej barbar přede mno vozil asi vše na stavbu v tom autě.Určitě vozil i trámy,jelikož pod tou dečkou jsou rýhy jak blázen.A vše tomu nesvědčuje,jelikož je odřenej i zadek,měnil jsem hned zadní tlumiče a nebylo tam zadní plato,které jak víš sháním.A aby to nebylo málo,tak sedačka spolujezdce byla zlomená v opěradle...v pantu.To značí,že si z toho udělal "malotraktor",postavil barák a prodal to
Má Astra G
Má Astra G
Ty potahy jsem vyhrál v tombole na podnikovým večírku.No neber towlcak píše:Ahoj, máš to pěkný. Akorát by mi vadil ten věnec na volantu, to bych si asi nezvykl. Ty potahy jsou dobrý, protože se pak neošoupou sedačky a nebo zakryjou už ošoupaný sedačky.
Má Astra G
Má Astra G
Pěkná -mám tu samou,kolik najeto a jaká cena.Na každém najdeš nějakou stopu po bývalém majiteli i ta moje má vevnitř nějaké šrámy.Tak at ti jezdí v poho.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
Mají dost slabé boky,myslel jsem na to...manli2 píše:no neberto... a maji aspoň zeslabený boky? bo na sedačky s airbagem nemůžeš dát cokoliv....
Má Astra G
Má Astra G
Najeto cca 130000......trochu mě teď ždíme z peněz....ložisko na levém kole,baterie,pružný spoj a nyní jsem objednaný na těsněnní pod palicí.To vše během 3 týdnůSTAN.CHAD píše:Pěkná -mám tu samou,kolik najeto a jaká cena.Na každém najdeš nějakou stopu po bývalém majiteli i ta moje má vevnitř nějaké šrámy.Tak at ti jezdí v poho.
Má Astra G
Má Astra G
Pekne auticko aj farba je dobra len mi tiez vadi tak ako aj wlcakovi ten veniec na volante ale inac pohodicka
Opel Astra G 1999,3dv,X18XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 63&start=0
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 63&start=0
- Zdeněk Lbc
dík....Zdeněk Lbc píše:Máš ji moc hezkou a nááádhernou barvu, ta by se mi móóc líbyla.
Má Astra G
Má Astra G