Tak kolik je nas tady s automatem?
Pravidla fóra
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
Tato kategorie byla zamčena, protože většina z Vás psala do hlavní kategorie i když zde jsou ty podsekce, takže teď už koukejte pořádně do jaké sekce Váš příspěvek patří. Stávající příspěvky budou přesunuty do správných sekcí. Díky Milosh - admin
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
No sice to neni G ale kazdej automat vitanypalima píše:Ja mam OPEL ASTRA F ,X14XE 16V,automat,benzin
Kolik ti to papa? 1.4 na automat nic moc motor
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak to mas blby, ja v klidu za 9 v zime teda taky kolem 10, ale v lete i 8.2 coz je krasavec a to jezdim 6km do prace a zpet + naky popojizdeni s dcerou k doktorovi atd...palima píše:Po meste sa pod 10 L nedostanem.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vitej, dalsi clovek s "jednonohym muzem " jak rika muj dvorni mekaniklittlecake píše:Ja mam taky automat, paradni vec , cloveku to dojde teprve kdyz sedne do obyc. auta a zkusi nastartovat se zmacknutym brzdovym pedalem 1,8 16V 85kW automat r.v.2000 CDX
S těma otáčkama musíš počkat. Ještě to nemám na značkách, takže tohle ti nepovím. Režimy řazení: Ekonom, S (sport) - přeřazuje nahoru ve vyšších otáčkách než ekonomický provoz, a zimní režim pro rozjezd, který má zabránit prokluzu kol. V podstatě se snaží rozjet na dvojku.Leo píše:Menší dotaz, v kolika otáčkách začne řadit? popřípadně zda jsou tam nake režimy řazení?
Teda ten automat, to táááková pohoda, absolutně jsem se do něj zamiloval. Pro jízdy po Praze - maximální luxus.
Milosh tu někde psal, že na dálnici mu chybí pětka. Tak tenhle pocit jsem vůbec neměl. Já ale moc nespěchám, jezdím tak 110-120 a motor si jenom vrní.
Jediný co mi trošku vadí je, že při rozjezdu startuje raketově. Plyn reaguje okamžitě, já osobně bych přivítal menší citlivost pedálu v horní poloze (nebo je to možná ostrou spojkou). Už jsem párkrát skočil po tom člověku přede mnou, když jsem se rozjížděl na semaforu. Ale to chce asi cvik.
Milosh tu někde psal, že na dálnici mu chybí pětka. Tak tenhle pocit jsem vůbec neměl. Já ale moc nespěchám, jezdím tak 110-120 a motor si jenom vrní.
Jediný co mi trošku vadí je, že při rozjezdu startuje raketově. Plyn reaguje okamžitě, já osobně bych přivítal menší citlivost pedálu v horní poloze (nebo je to možná ostrou spojkou). Už jsem párkrát skočil po tom člověku přede mnou, když jsem se rozjížděl na semaforu. Ale to chce asi cvik.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
TAk 1.8 asi trosku bude v tech 120km rozdil v otackach nez moje 1.6.
Ale presne jak pises, jakmile se jednou svezes s "jednonohym banditou" uz neni navratu
Ale presne jak pises, jakmile se jednou svezes s "jednonohym banditou" uz neni navratu
- Zdeněk Lbc