![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli je nej napad brat psa na sraz ktery je na parkovisti u obchodaku ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nech na hlave, kdyz jsem poprve poradal nexia sraz, 20lidi se mi dusovalo ze na 100% dorazi a pak nas bylo jen 5, takze od jiste doby uz na nejaky predbezny sliby nedamPitman píše: Dam ruku do vohne za to nr nas bude vic nez 10
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jiz tento tyden v sobotu, pocasi ma byt pekne jako cely minuly tyden ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Tricko samozrejme je, kdyz vydrzis, hodim sem foto.ARMAGEDON píše:vem, já vůl to nalepil na dimo pásku a nějak se mi to slušně řečeno jebe, takže pleas 2xLuky píše:Mam vzit s sebou nalepky, bude to nekdo chtit?![]()
Jo a ještě něco, je mi s podivem, že ještě nikdo nepřišel s nápadem sem bouchnout triko s naším logem.........................................
Blby je, ze to delal JardaB, a ten uz se tu moc neukazuje. Jeste ze jsem koupil 2
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- Princ William
-
- Kontaktovat uživatele: