Minisraz Praha ( Tesco - Letňany ) - 07.04.2007
- BossMeloss
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sraz
To nevadi,aspon tam nebudu mit takovou raritu...Jamoko píše:Nee nejezdi. mas coupe a to by sme tam byli dva heheSloby píše:Ja budu jedine rad,aspon tam nebudu jedinej novacek...Paul píše:Ahoj všem!
Pokud mě to vyjde časově také bych rád přijel pokud by vám to nevadilo ale nevím zda nebudu v robotě. Ale pokud nebudu a nebude to vadit rád se zůčastním.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze serie neni problem, stejne ji vsichni vice mene mame, to neni zadna tuning akce ale proste jen pokec s lidma ktery vidis pres monitor
A generalka na Milovice, ktery uz se taky blizi
A generalka na Milovice, ktery uz se taky blizi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
leda domu ja jedu uz dopo, bo tam bydli svagrova a tak nam bude hlidat malou zatimco budeme naky kramy nakupovat v kramech ale ve 3 sem v Letnanech.ARMAGEDON píše:Miloši my dva asi pojedem spolu né??? jen dopilujeme čas a budu se snažit dotáhnout teho kema s tím nádherným astrula art
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady by to slo podle me, plocha vlevo je ok, je tam misto tak na 30 aut rekl bych pokud to nebude obsazeny, delalo by se tam pekne foto, jinak doporucuji to misto vedle. je to letecka mapa ze seznamu tak 3 roky zpet, to tam jeste nestala KIKA
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To byl priklad je to minisraz, takze i 5 je uspechPitman píše:30 aut jo..no to sou trochu velky voci.....ja myslim ze nas ale bude tak 15 coz je fakt slusny
Víš co?? víš ty co??? jeď třeba do Pehřimova, já tam mám bráchu a taky se tam necpu himl her gotmilosh píše:Tady by to slo podle me, plocha vlevo je ok, je tam misto tak na 30 aut rekl bych pokud to nebude obsazeny, delalo by se tam pekne foto, jinak doporucuji to misto vedle. je to letecka mapa ze seznamu tak 3 roky zpet, to tam jeste nestala KIKA
jedu sám a fertik a beru pesáka ať dáme trochu sportu, tedy aspoň někteří že Miloši????????????????????