Miloshuf automaticky caravan - X16XEL - new str. 21
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Udelam ti foto jak koukam v noci pres okno , ted v 19H sem dojel z prace, bydlim na sidlisti takze parkovani je nekdy problem aby ses vesel, ale zadna krec, vidim ven v pohode, je to asi jako kdybys mel v noci slunecni bryle
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
heh, nedalo mi to, za tyden mam narozky tak jsem autu nadelilARMAGEDON píše:No neke Miloši, ty už máš zatmavíno, no paráda a teď zpívej kde, co za matroš a cena a hned
Je to znacka Llumar, vcetne atestu, propustnost vzadu 20% a vepredu 73%.
Cena 5500kc, v pul 9 sem auto privezl a ve 14H mi volali ze maj hotovo.
Firma Draco v Usti - http://www.volny.cz/draco-ul
Zevnitr je videt super, cekal jsem to horsi, znamej ma folie snad 0% a nevidis ani dovnitr,ale ani ven
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jj, naproti Plusu jak je ta 4-proudovka.ARMAGEDON píše:to je někde kolem bývalého prioru?????
- Princ William
- Zdeněk Lbc
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jojo, vepredu je mam taky, ale jen decent. Ale i ta slaba folie je ucinna proti slunci, no lepsi nez tam nemit nicSršeň píše:No tie fólie sú super. Presne take by som chcel aj ja. Ak som dobre tomu rozumel, máš ich aj na predných sklách?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Folie maji zivotnost cca 10let, co jsem nekde cetl, na nexii jsem je mel 4 roky na celem aute, v lete sem stahoval okynka denne bo sem nemel klimu a i po tech 4 letech byly jak novy, takze zadna krec, to neni folie co si doma nalepis sam Ta cena musi byt na ty kvalite videt !!!!Marky píše:Kudla, ty folie se mi zacinaji cim dal tim vic libit, ale bral bych vsude s tim atestem. Jak to vypada po case az se to podre stahovanim?