těžké rozhodnutí

Co se jinam nehodí pište sem
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta » 21 bře 2007, 12:35

pepčo je to náš soukromý spor já tě nesnesu za tvoje fízlování, pomlouvání (emaily, SZ který píšeš jinejm a myslíš si že se to ke mě nedonese), pomstychtivou povahu a za to že chceš bejt za každou cenu středem pozornosti jako ten ublíženej (nikoliv kvůli tvýmu autu to mi je uplně šumafuk a rozhodně ti ho nezávidím jak zde někdo naznačil) a ty mě protože se mi nelíbí tvoje auto a jako jeden z mála jsem ti to řekl (to že se mi hnusí sem napsal v SZ poté co jsi mi napsal ne zrovna lichotivou zprávu :-) , zveřejňovat soukromou poštu zrovna není vrcholem slušnosti kterou ty tak rád kážeš), pokud máš potřebu mi něco sdělovat tak to dělej soukromě a nezakládej kvůli tomu poněkolikáté nový topic, toť vše k tomuto tématu jak vystřiženému z MŠ...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Reklama

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 21 bře 2007, 13:01

A DOST!!!
Na praní špinavého prádla není nikdo zvědavý!

Kdo chtěl ten svůj názor napsal.
Soukromé problémy pana X versus pana Y nechť jsou nám obecným příkladem jak se nemáme chovat a budiš řešeny soukromě a ne veřejně.

Považuji tuto záležitost za vyřízenou.

Prozatím tohle téma zůstane otevřeno ale jen a pouze pro vzkazy Pepčovi.Jinak to tu zamknu a bude klid.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 21 bře 2007, 14:32

pepca píše::roll: Miloši prosím vyřad mně ze seznamu,na tohle opravdu již nemám žaludek,doufám že je pravda to s těma božíma....nic jiného si opravdu nepřeji,děkuji ti :roll:
Kasli na to. Nechod na jejich stranky, a pokud tam neco na tebe bude, tak to neuvidis, a co nevidis te nenasere :D
Pokud bude mit nekdo blby narazky tady, je tu snad dost moderatoru na to, aby to smazali.
--- Astra G '98 1.4 16V ---

manli2

Re: těžké rozhodnutí

Příspěvek od manli2 » 21 bře 2007, 14:59

pepca píše:19.3 se opět opakovalo něco co mně utvrdilo v jisté né potěšující věci :evil: rád bych se tímto rozloučil s prima lidma kteří tu jsou,rozhodnul jsem se ukončit své členství zde,mám k tomuto rozhodnutí veliký důvod.Nehodlám zde nadále setrvávat a neustále čelit nepříjemným urážkám,posměškům,narážkám které se týkají vzhledu mého vozu,nebudu psát kteří lidé tak činí,ti o kterých je řeč moc dobře vědí kteří to jsou,mohu klidně říci,že to jsou někteří členové nově založených konkurečních stránek,neustálé narážky,ponižování a zesměšnování neberou konce,zde se podívají co se na mém voze změnilo a na svých stránkách v online pokecu to řeší způsobem sobě vlastním,ovšem neopomenou najít vhodný způsob jak to dát vědět i zde,jen slepý by nepochopil náhodné narážky které jsou směřovány vůči mé osobě,za takové situace kdy si jistý okruh lidí bere mé auto neustále do svých úst za účelem ponižování nemá význam zde déle setrvávat,mimochodem,aby někdo nemusel oponovat,Saša který si udělal vylepšení své astrulky po mém nápadu měl ihned příspěvek od jistého člena,příspěvek skrze který byl poslán vzkaz mně samotnému,něco ve znění toho chromu je tam stále málo,ještě schází kila laminátu,kytu a bude to ono,jo a hlavně již jsou tam takové stříbrné dvě,a co je pochválit??fuj-ostuda,jen pár citací které měli své opodstatnění,autor by měl vědět proč to k Sašovu autu psal,každopádně již toho mám opravdu dosti,nechávám tu prostor velikému odborníkovi znalci vhodných úprav astrulek,on bude ten pravý,jeho hodnocení v uvozovkách nemá chybu,jsou jisté hranice,ale čeho je moc...!!! Já se zde zaregistroval za úplně jiným účelem,očekával jsem něco zcela jiného,je tu opravdu hodně skvělých lidiček,budou scházet,ale stačí pár jistých lidí kteří vám pošlapou sebevědomí,a když to trvá stále je po iluzích,chápu že se najde spousta názorů že to či ono není pravda,ale situace opravdu neúnosná,nemám důvod si cokoliv vymýšlet,a ti kteří mně k tomuto rozhodnutí vítězně dotlačili nemají vůbec žádné svědomí,těm skvělým lidem necht se daří,at se vám problémy co nejvíce vyhýbají,at se vám daří v osobním i profesním životě,těm kteří hodně pomáhali dlužím veliké díky,díky za užitečné upřímné rady,pomoc které není nikdy dosti,díky těm kteří vědí proč tyto stránky jsou,jaký byl jejich hlavní účel,mějte se fajn.

Obrázek
Obrázek

Pravda je jediná věc, které nechce nikdo věřit.
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw

esek1

Příspěvek od esek1 » 21 bře 2007, 15:05

nechoď
Naposledy upravil(a) esek1 dne 23 bře 2007, 14:56, celkem upraveno 1 x.

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 21 bře 2007, 15:57

Pepo, co blbneš, hoď na to bobek a buď nad věcí! Poznámky, které se Ti nelíbí, zkrátka ignoruj a nereaguj na ně. Já tak činím taky a funguje to. Heleď, na nějakým srazu zase pokecáme, rozbalíme stany, dáme kafčo a bude líp! :lol: A s úsměvem, jde všechno líp! :lol:
Obrázek

Saša

Příspěvek od Saša » 21 bře 2007, 16:56

Pepčo zústan tu s námi a těch machýrkú si nevšímej.Oni neví co je to takt a slušnost, je mi jich líto a věř že se jim to jejich chování brzy vrátí.
Naposledy upravil(a) Saša dne 21 bře 2007, 18:59, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON » 21 bře 2007, 18:32

Pepčo, Ludánku, já tě povídám, jestli si ten klub neprosadíš, tak seš u mě mrtvej astrulák :twisted:
Kašli na lidi z jiných rádoby klubů, ty jsi tady a oni nechť plkají a kidají jinde, ty seš náš tady a oni jsou jak na sibiři v dobrovolném vyhnanství tam.
Je jasné že tu asi mají některé příznivce, kteří jim nosí info, ale s tím člověk asi moc nenadělá, ale auťák máš pěknej, lidí co za tebou stojí je taky hojná řádka, tak co??? O co jde, nechoď k nim a je po trablu, ono je to časem přejde, jen tak můžeš nad nimi vyhrát, nevzdat se, to je naštve moc a moc to mi věř.
Tady máš kamarády a známé a lidičky s kterými si můžeš povídat o čem chceš, tady na tebe nikdo machrovat nebude, my to totiž nemáme za potřebí .
Takže bych to já viděl na Topolánkův zdvižený prst na důkaz, že ONI z jiného klubu jsou jedničky, což my tedyk néééé :twisted: ale zase nejsme podrazáci a nevím co ještě, zkrátka sundej gatě vyšpul vejfuk a fertik :twisted: :twisted:

Slag

...

Příspěvek od Slag » 21 bře 2007, 19:17

:shock: To je ale veselý téma...
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz

Pitman

Re: ...

Příspěvek od Pitman » 21 bře 2007, 19:38

Slag píše::shock: To je ale veselý téma...
he to teda taky se bavim :D :D

Princ William

Příspěvek od Princ William » 22 bře 2007, 10:14

Zdeněk Lbc píše:Pepo, co blbneš, hoď na to bobek a buď nad věcí! Poznámky, které se Ti nelíbí, zkrátka ignoruj a nereaguj na ně. Já tak činím taky a funguje to. Heleď, na nějakým srazu zase pokecáme, rozbalíme stany, dáme kafčo a bude líp! :lol: A s úsměvem, jde všechno líp! :lol:
Obrázek

no musim rict ze tenhle slogan je dokonalej a musim rict ze se zase moc moc tesim az Vas vsechny zse uvidim na nakym srazku 8)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla » 23 bře 2007, 12:43

Pepčo..co si myslím o tvém autě už víš psali jsme si emaily...jen popřemýšlej koho potrestáš tím, že tady zkončíš?...už to víš?.....ano budeš to ty!!!

Trdlo

Příspěvek od Trdlo » 26 bře 2007, 18:07

Pepčo, přemejšlej, komu co dokážeš tím, že to tady zapíchneš? Akorát budeš nas... že kvůli někomu jsi musel odejít. Není absolutně rozumný řešit nějaký osobní spor touto cestou.... Navíc jako ikona tohoto serveru, by byla fakt škoda, aby jsi tu chyběl...... Rozhodnutí je samo na Tobě, ale faktem je, že opravdu ublížíš nejvíc sobě. :(
END

Saša

Příspěvek od Saša » 13 dub 2007, 21:14

Pepčo přijed za nami na sraz ----rádi tě uvidíme!!!!!!!! :wink:
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261

Odpovědět