těžké rozhodnutí
Dej si čas s odpovědí, nedělěj ukvapené závěry, vidím v dáli zachmuřené masky vytůněných aster a pokleslá víčka xenonových očí, asi smutek zavládl v depu podivných šaškomatů, zamýšlený raketový start se pozvolna mění v plíživé pochroumané vyjíždění z prapodivné garáže, s ještě prapodivnějším názvem.
Rozhodni se až zítra, pozítří, Ty máš čas, ale oni??? v dáli slyším zkomírající šelest polomrtvých motorů několika tuze otůněných a nažehlených Aster, už vědí že se jim tě nepodaří tak lehce zlomit, už vědí že o tom přemýšlíš a víš o jejich slabinách a co hůř už vědí, že tu lidi za tebou stojí a to je počínající konec jedné super stáje? garáže? ne! stodoly na rozpadnutí.
Oni svůj čas promarnili, žádný závod už nedojedou, nikdo o ně nestojí, je to jen historie.....................................................................
Rozhodni se až zítra, pozítří, Ty máš čas, ale oni??? v dáli slyším zkomírající šelest polomrtvých motorů několika tuze otůněných a nažehlených Aster, už vědí že se jim tě nepodaří tak lehce zlomit, už vědí že o tom přemýšlíš a víš o jejich slabinách a co hůř už vědí, že tu lidi za tebou stojí a to je počínající konec jedné super stáje? garáže? ne! stodoly na rozpadnutí.
Oni svůj čas promarnili, žádný závod už nedojedou, nikdo o ně nestojí, je to jen historie.....................................................................
- Reklama
tak tohle je opravdu krásné,máš v sobě nějaké skryté nadání,dám si čas,nevím jak krátký,ale bude,ARMAGEDON píše:Dej si čas s odpovědí, nedělěj ukvapené závěry, vidím v dáli zachmuřené masky vytůněných aster a pokleslá víčka xenonových očí, asi smutek zavládl v depu podivných šaškomatů, zamýšlený raketový start se pozvolna mění v plíživé pochroumané vyjíždění z prapodivné garáže, s ještě prapodivnějším názvem.
ach jo já nevim proč musí někdo neustále někomu něco hanit je to asi česká vlastnost každej máme svuj vkus a co se líbí mě se nemusí líbit jinejm auto si dělám abych z něj měl radost já sám a je mi jedno co si myslý ostatní někdo má rád decent někdo trošku víc jinýmu se líbí chrom jinej na auto nedá krom originál doplnků nic a vo tom to je když budou všechny astry stejný bude to nuda nemyslíte jo a ty pepane neser a kuli pár jedincum vod konkurence nezahazuj astru do žita
nechápu proč někdo dokáže jen kritizovat. Pepčo nic si z těch idiotů nedělej. Jen ti závidějí tvé auto. Kdyby do tebe náhodou ryl někdo od nás z brna,tak mi dej hned vědět a já to vyřeším...
Astra G r.v. 2000 X17DTL....ABS,Klima,2xairbag,4xkotouče,mračítka,kožený volant..
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2899
Něco málo na prodej:
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=41&t=12729
- Princ William
dle meho narozu kazdy ma den s velkym D. rozhodnuti je na tobe v kazdem pripade chapu ze na sebevedomi to moc neprida ci spise jeste ubere. nerikam ze mi vsechno vzdy na 100% sedi a proto to delem dle obrazu sveho a at si kazdes keca co chce mne to naladu neskazi rad si necham poradit a hlavni rozhodovaci hlas mam ja (nekdy to muze bejt i blbost ci nerealne) ale jak rikam ja. snazim se udelat auto k obrazu svemu at si kazdej mele co chce. chvalu vzdy ucenim pres haneni se povznesu hlavne od lidi od kterych to celkem i cekam.
ALL BE HAPPY.
ALL BE HAPPY.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Pepco nejlepsi reseni porid si nove Hacko a zaloz nove forum, kde budes adminem , ale ted vazne nevim co se zase tady na foru deje, protoze mam podstane dulezitejsi a hlavne vaznejsi veci , proti tomu jsou toto vsechno jen malichernosti spendlikove hlavicky. Pepco hod takove hlouposti za hlavu a venuji se dal sve astrulce, bude to delat dobre Tobe i ji.
PS: na odchod ma kazdy pravo, ale osobne si myslim, ze by to byla od Tebe hloupost, vzdit jsi tady doma.
PS: na odchod ma kazdy pravo, ale osobne si myslim, ze by to byla od Tebe hloupost, vzdit jsi tady doma.
tady máte to co pepču urazilo tak že musí odejít z jiného fóra než se todle psalo, jinak se všichni podívejte do historie mých příspěvků a uvidítě že se již několik měsíců o pepčově autě nezmiňuji, jinak všichni víte že pepča už jednou odešel a zase přišel takže nebuďte smutní, pokud odejde, do měsíce je zpět...
a tady je celej ten odkaz co tam je vidět https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=62932#62932
EDIT: koukám že odkaz nefunguje, příspěvek někdo smazal
a tady je celej ten odkaz co tam je vidět https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?p=62932#62932
EDIT: koukám že odkaz nefunguje, příspěvek někdo smazal
Naposledy upravil(a) Vojta dne 21 bře 2007, 12:39, celkem upraveno 2 x.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Důležitý je to co libí mě a ne někomu jinýmu.Auto je moje a já si na něj dám to co já budu chtít.A že se to sousedovi nelíbí???Ať si Pr..l políbí!!!
Vždyť přeci záleží na tom zda z toho mám radost JÁ.A pokud ano tak nemá cenu se ohlížet a spekulovat co by kdyby a že někdo říká tohle nebo onodle.
I kydž z osobní zkušenosti vím že neustálé ponižování kritizování šťourání popichování a já nevím co je hodně nepříjemný a nejdnoho to otráví a znechutí.
Pepčo to co děláš děláš PRO SEBE!!!Na ostatní se můžeš vybodnout.
Ať už bude tvé rozhodnutí jakékoliv přeju Ti aby bylo správné a aby jsi jej nelitoval.Nám ostatním nezbývá víc než Tvé rozhonutí respektovat.
Takže Pepčo rozhodni se jak chceš ale Zůstaň s námi.
Vždyť přeci záleží na tom zda z toho mám radost JÁ.A pokud ano tak nemá cenu se ohlížet a spekulovat co by kdyby a že někdo říká tohle nebo onodle.
I kydž z osobní zkušenosti vím že neustálé ponižování kritizování šťourání popichování a já nevím co je hodně nepříjemný a nejdnoho to otráví a znechutí.
Pepčo to co děláš děláš PRO SEBE!!!Na ostatní se můžeš vybodnout.
Ať už bude tvé rozhodnutí jakékoliv přeju Ti aby bylo správné a aby jsi jej nelitoval.Nám ostatním nezbývá víc než Tvé rozhonutí respektovat.
Takže Pepčo rozhodni se jak chceš ale Zůstaň s námi.
ty se domníváš že jen toto je ten důvod??nenech se vysmát,ty prozradíš jen co musíš,z lidí jako jsi ty mně je opravdu zle,jen ty tvé názory a uznání je to správné,jen ty jsi ten který má vždy pravdu,to co jsi zde ukázal je pouhá kapka v moři,a věř že se najde vždy někdo kdo ti řekne více než ty sám prozradíš,to že se ti mé auto hnusí si mně zdělil již dávno a pomáhalo ti zdatně pár dalších,ale ty nikdy nevíš kdy přestat,a právě ty a tobě podobní jsou důvod proč opravdu končím,neměj obavu.nehodlám se vracet,na tvé tedy vaše další slovní urážky,útoky nejsem vůbec zvědavý,vyžívej se ve své originalitě,drahotě,pohrdej těma kteří ti nejsou rovni,to ty a další tobě věrní dokážete nejlépe,jen to co vy hlásáte je pravda,a k tomu co jsi zde milostivě poskytnul,co jsem obeznámem,tak není vše,bylo toho vícero,zda to bylo písemně či slovně nehodlám řešit,nebyl jsem to zjištovat,ale jsi opatrnej abys sobě škodil,jisté je,že dokážete opravdu otravovat život,hodně úspěšněVojta píše:tady máte to co pepču urazilo tak že musí odejít z jiného fóra než se todle psalo, jinak se všichni podívejte do historie mých příspěvků a uvidítě že se již několik měsíců o pepčově autě nezmiňuji, jinak všichni víte že pepča už jednou odešel a zase přišel takže nebuďte smutní, pokud odejde, do měsíce je zpět...
Delej jak sam citis, ale myslim, ze si to moc beres a jsi precitliveli, kdyz ale myslis, ze pstrosi chovani je tim nejlepsim resenim a bude Ti vyhovat, tak se neda nic delat.pepca píše: Miloši prosím vyřad mně ze seznamu,na tohle opravdu již nemám žaludek,doufám že je pravda to s těma božíma....nic jiného si opravdu nepřeji,děkuji ti
PS: byt Tebou tak to ale nedelam