Nesvitici kontrolka TC a sportovniho programu aut.prevodovky

Palubní počítač, Tempomat, automatické nastavení sklonu světlometů, váha vzduchu, navigace, barevný displej
Odpovědět
littlecake
Kontaktovat uživatele:

Nesvitici kontrolka TC a sportovniho programu aut.prevodovky

Příspěvek od littlecake » 18 bře 2007, 18:03

Koupil jsem astru caravan 1.8 16v CDX automat a mam prvni problem , nevim jestli mi funguje zpravne TC protoze as stym vipinacem cvakam jak chci tak se to nikde na palubni desce neprojevuje , nemohlo by to byt treba chbejici pojistkou nebo necim takovym ? ABS funguje normalne takze cidla jsou asi OK .

Druhy problem je spise esteticky ale nevim jestli to muze mit souvislost , kdyz zapnu spinac S na radici pace tak se prevodovka prepne do sport programu ale na palubni desce se nerozsviti Sko coz by podle navodu melo .....
Cetl jsem tu nekde ze jsou tam LEDky takze prasklu zarovkou to asi nebude ...

Nemate nekdo na pad po cem jit ?

Reklama

Luky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luky » 18 bře 2007, 18:14

TC je defaultne zapnuty, tak si zajed nekam na sterk a dej ji plnej kotel. Mela by ti zacit blikat, podle toho, jak pribrzduje kola.
--- Astra G '98 1.4 16V ---

littlecake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od littlecake » 18 bře 2007, 18:18

Nemela by ta kontrolka TC svitit kdyz TC vypnu nebo pri zapnuti klicku kdyz sviti vsechny kontrolky jako treba ABS a airbagy?

Sršeň

Příspěvek od Sršeň » 18 bře 2007, 18:22

No to S-ko by sa po zapnutí na prístrojovke rozsvietiť malo. Teda aspoň mne sa rozsvieti. Ale však to zistíš pri jazdení, či ti funguje športový režim. Prevodovka preraďuje pri podstatne vyšších otáčkach ako bez S-ka.
Ak to robí, tak je problém iba v kontrolke.
Podľa mňa ak by bola zlá prevodovka, tak je tam aj kontrolka na poruchu aut.prevodovky a ta by ti svietila stále.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION

fanuc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanuc » 18 bře 2007, 19:52

no ja keď vypnem TC,tak na prístrojovke mi svieti symbol TC.
Opel Zafira 1.9 CDTI Z19DTH 150 koni/ chip 176 koni 387 Nm
Opel Zafira 1.8 16v X18XE1 Elegance

littlecake
Kontaktovat uživatele:

Vyreseno

Příspěvek od littlecake » 19 bře 2007, 19:56

Tak uz je to vyreseno , vymenil jsem panel z budikama a jiz vse sviti jak ma (asi je predesly majitel z mi neznamych duvodu vymenil ...), ja myslel ze jsou ve vsech Gckach stejne a nejsou .....

Odpovědět