Tak copak jste dneska Vy a Vaše Gecko dělali? :)

Co se jinam nehodí pište sem
Zamčeno
xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 17 bře 2007, 19:31

:) kuk :) tak kdo jste uz prezul zpatky na zimni? kdyz ma pristi tejden snezit? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak mě tu máte Obrázek
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná
Obrázek

Reklama

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 17 bře 2007, 19:37

Lomikar píše:No ono je to tak že na pojistku by ti měli dát dtejný okno jaky jsi měl na autě.Pokud chceš jiný třeba jako já neměl pruh a chtěl jsem jej nebo chceš antireflexní tak si musíš doplatit.Já mám pojištění u České tam to stojí 500Kč/rok.
A ktěm pruhům.Bylo mi řečeno že momentálně se sklo se zeleným pruhem nevyrábí a prý to může být až za rok co je začnou dělat.Mají prostě období kdy vyrábí modrý a pak zase zelený nebo nějaký jiný.Chtěl jsem zelený protože mám auto zelený ale nakonec jsem musel vzít za vděk modrým.Ale vůbec to nevypadá zle.Opačný případ (modráý auto zelený pruh) je prý horší.
A dálniční známku mi přetáhli původní.A na faktuře co jsem podepisoval tak nebyla takže já jsem spokojen.
Ja mam modry auto tak se mi ten modrej pruh bude hodit :D Uz mas to foto?
Jak dlouho si cekal? Ja jdu v pondeli na folie a pak bych rad taky to predni okno, at to mam vcajku a na sraze uz mam aspon neco new :wink:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 17 bře 2007, 22:05

milosh píše:
Lomikar píše:No ono je to tak že na pojistku by ti měli dát dtejný okno jaky jsi měl na autě.Pokud chceš jiný třeba jako já neměl pruh a chtěl jsem jej nebo chceš antireflexní tak si musíš doplatit.Já mám pojištění u České tam to stojí 500Kč/rok.
A ktěm pruhům.Bylo mi řečeno že momentálně se sklo se zeleným pruhem nevyrábí a prý to může být až za rok co je začnou dělat.Mají prostě období kdy vyrábí modrý a pak zase zelený nebo nějaký jiný.Chtěl jsem zelený protože mám auto zelený ale nakonec jsem musel vzít za vděk modrým.Ale vůbec to nevypadá zle.Opačný případ (modráý auto zelený pruh) je prý horší.
A dálniční známku mi přetáhli původní.A na faktuře co jsem podepisoval tak nebyla takže já jsem spokojen.
Ja mam modry auto tak se mi ten modrej pruh bude hodit :D Uz mas to foto?
Jak dlouho si cekal? Ja jdu v pondeli na folie a pak bych rad taky to predni okno, at to mam vcajku a na sraze uz mam aspon neco new :wink:
Venku je pěknej humus takže fotečka ještě není.Jinak jsem to byl v úterý vše vyřídit na pojišťovně a cestou domu jsem se stavil zrovínka ve firmě kde mi to dělali.Ve čtvrtek neměli čas takže v pátek jsem to v 8 ráno přistavil a o půl třetí to bylo hotový.
ASTRA CARAVAN Z16XE rv. 2002
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 17 bře 2007, 22:40

A platils cash nebo rovnou to bylo pres pojistovnu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 18 bře 2007, 07:48

milosh píše:A platils cash nebo rovnou to bylo pres pojistovnu?
No když jsem byl na pojišťovně tak se mě ptali jestli penízky ke mě nebo přímo jim.Tak jsem to nechal poslat firmě na účet.Jen jsem podepsal fakturu a odvezl autí. 8)
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 18 bře 2007, 10:30

Lomikar píše:
No když jsem byl na pojišťovně tak se mě ptali jestli penízky ke mě nebo přímo jim.Tak jsem to nechal poslat firmě na účet.Jen jsem podepsal fakturu a odvezl autí. 8)
to sem chtel slyset, ja kdyz tam byl tak mi rikali at to rovnou privezu a o tom ze bych musel driv na pojistovnu nic nerikali, tak ti nevim?

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 18 bře 2007, 15:23

milosh píše:
Lomikar píše:
to sem chtel slyset, ja kdyz tam byl tak mi rikali at to rovnou privezu a o tom ze bych musel driv na pojistovnu nic nerikali, tak ti nevim?
No ono se to dá i tak že jdeš na pojišťovnu a čekáš až tě kontaktuje ta firma co to bude dělat.Já to chtěl urychlit a zajel si tam hned.Nebo to vyřídí za tebe oni.Ale většinou chtějí číslo pojistné události.Zřejmě záleží na domluvě.
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 18 bře 2007, 21:34

Ok Lomikare, vyrazim se pozeptat. No jinak abych nezapomel co jsem delal o vikendu, zena poprve ridila nas automaticky karavanek, bo tychne hlidala prcka tak byla chvilka volna, panove, at si kdo chce co che rika, ne kazda zenska jezdi spatne, ta moje sice ujela v zivote tak 500km max, ale vcera ji to slo na jednicku, konecne budu mit odvoz z hospody :lol:
Ale abych neco dodal, v automatu clovek umi ridit hned a rozjezd i do kopce neni problem, jako kdyz se clovek uci ridit v autoskole s manualem /fuj/ :lol:

Lomikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lomikar » 18 bře 2007, 21:47

milosh píše:Ok Lomikare, vyrazim se pozeptat. No jinak abych nezapomel co jsem delal o vikendu, zena poprve ridila nas automaticky karavanek, bo tychne hlidala prcka tak byla chvilka volna, panove, at si kdo chce co che rika, ne kazda zenska jezdi spatne, ta moje sice ujela v zivote tak 500km max, ale vcera ji to slo na jednicku, konecne budu mit odvoz z hospody :lol:
Ale abych neco dodal, v automatu clovek umi ridit hned a rozjezd i do kopce neni problem, jako kdyz se clovek uci ridit v autoskole s manualem /fuj/ :lol:
Moje žena mě vozí z hospody od té doby co jsme se poznali.A řídí skvěle.Ale teď co je těhotná tak za volant moc neusedá.
KUK na Rákosníčka
Rákosníčkovi doplňky

ARMAGEDON

Příspěvek od ARMAGEDON » 20 bře 2007, 22:24

tak já jsem dnes odpoledne vysvětloval svému známému, že se musí zcela určitě stát členem klubu a že vám ukáže jeho astrulku, lidi to je taková nádhera, že fakt závidím, ta barva a v té samé barvě i zadní lampy, no prostě orgasmus jak vypůjčenej z Baden-baden :twisted: no jen co se zaregistruje a dá je sem tak uvidíte sami, tak takhle sem já trávil dneska čas s astrulí, jo a byl sem ve Mšených lázních, to je taková destinace dobrá leda na pěstování melounů, ale co se dá dělat, rodina je rodina :twisted:

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 21 bře 2007, 09:47

jo tak to jsem na to yvedava teda :))
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 23 bře 2007, 19:56

Dnes jsme se projeli do Prahy Střešovic. Otestoval jsem při tom novou navigaci, docela to zvládla až tedy na zavřený Štefánikuv most. :D V Praze bylo pěkný počasí, po příjezdu do Liberce - katastrofa. V Praze 11°, tady 3,5°!!! :cry:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 23 bře 2007, 20:10

ARMAGEDON píše:tak já jsem dnes odpoledne vysvětloval svému známému, že se musí zcela určitě stát členem klubu a že vám ukáže jeho astrulku, lidi to je taková nádhera, že fakt závidím, ta barva a v té samé barvě i zadní lampy, no prostě orgasmus jak vypůjčenej z Baden-baden :twisted: no jen co se zaregistruje a dá je sem tak uvidíte sami, tak takhle sem já trávil dneska čas s astrulí, jo a byl sem ve Mšených lázních, to je taková destinace dobrá leda na pěstování melounů, ale co se dá dělat, rodina je rodina :twisted:
Z LT? Budu tam celej vikend 8)

xpolstarekx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xpolstarekx » 25 bře 2007, 09:34

Zdeněk Lbc píše:Dnes jsme se projeli do Prahy Střešovic. Otestoval jsem při tom novou navigaci, docela to zvládla až tedy na zavřený Štefánikuv most. :D V Praze bylo pěkný počasí, po příjezdu do Liberce - katastrofa. V Praze 11°, tady 3,5°!!! :cry:
prestehuj se do prahy, tady mame porad slunicko ;)
Tak mě tu máte Obrázek
Obrázek

Steven

Příspěvek od Steven » 25 bře 2007, 16:51

Dneska jsem myl Astru, neb byla zadělaná jak jetel.
Taky jí máte teďka tak špinavou?

Zamčeno