Vojta píše:a řikám snad něcoJarda píše:to je jedno ptam se jestli startujes az napodruhyVojta píše: no moje ne, ja nemam benzín
Ovládání autorádia na volantu
- Princ William
- Reklama
- Princ William
- Princ William
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Co se tyce ty navigace a rada s USB vstupem, nemate to nekdo uz odzkouseny? Kupuju ted PDA a premyslim ze prodam svyho pijonyra na empetri a koupim nakou mrd*u, co ale umi USB
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
PDA s navigaci schvaluji dost dobra veci, kup si to rovnou s GPS at nemusis tahat dve veci. Jinak z vlastni zkusenosti jako mapy si porid TomTom je to fatk fantasticke!!! Pripojeni take resim, ale chci pouzit stavajici orig. radio, takze v tomto Ti moc nepomohu. Proc ale chces autoradio s USB, kdyz ma byt jeste ke vsemu nejake mizerne?milosh píše:Co se tyce ty navigace a rada s USB vstupem, nemate to nekdo uz odzkouseny? Kupuju ted PDA a premyslim ze prodam svyho pijonyra na empetri a koupim nakou mrd*u, co ale umi USB
Pokud si poridis dobre PDA co ma USB host, tak k nemu muzes take pripojit flashku a mas to nastejno nebo spis lepsi protoze Ti porad zustane slusne radio.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
PDA uz mam vybrano, to s tim radiem budu resit casem
LOOX N500 - http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=240
LOOX N500 - http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=240
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
no a 2 litry usetreny
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz je to doma
Parada Ale chce to aspon gigo kartu aby se tam veslo vse co potrebuju
Parada Ale chce to aspon gigo kartu aby se tam veslo vse co potrebuju
-
- Kontaktovat uživatele:
- Princ William
nechci te nak urazit nebo nastvat ale zda se mi ze radia vod Sony maji takovej divnej zvuk. takovej plochej ale muze se mi to jenom zdat Mel jsem uz dve autoradia Sony.Kvetoslavek píše:ja mam sony x plod a max spokojenost.....
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO