nahradni-novy klic
Pro zdenek LBC
Na CAR PASSu je kod radia, kod imobilizeru a kod klice. Pak jeste VIN
Kod radia je (1234-priklad) kod imo take a kod mech. klice je ve tvaru (H1234-priklad). Jinak naprogramovat lze kazde dalk. ovladani i z vrakoviste, ale pouze pomoci Tech2
Kod radia je (1234-priklad) kod imo take a kod mech. klice je ve tvaru (H1234-priklad). Jinak naprogramovat lze kazde dalk. ovladani i z vrakoviste, ale pouze pomoci Tech2
- Reklama
Dobrý den,
zjištění kódů stojí 1000,- , klíč 1200,- dohromady s naprogramováním Vás klíč bude stát 2700,-. Doba dodání cca 3 dny.
S pozdarvem
T. Karel
AUTOTIPservis Teplice
toto mi napsali,blbci jedni,zajedu tam a kdyz ani po osobnim jednani nebudou privetivejsi(levnejsi) tak na to hazim bobek.Snad to casem trochu zlevni
zjištění kódů stojí 1000,- , klíč 1200,- dohromady s naprogramováním Vás klíč bude stát 2700,-. Doba dodání cca 3 dny.
S pozdarvem
T. Karel
AUTOTIPservis Teplice
toto mi napsali,blbci jedni,zajedu tam a kdyz ani po osobnim jednani nebudou privetivejsi(levnejsi) tak na to hazim bobek.Snad to casem trochu zlevni
1,6 16V XEL 100PS 4xAirbag,klima,ABS...vsak to znate -)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nebudou, ja to samy platil u nas v UL ve stejne firme.TOMHAJ píše:Dobrý den,
S pozdarvem
T. Karel
AUTOTIPservis Teplice
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vyroba druheho klice
Dobry den,
mel bych dotaz.Mam z Opelu vyctene udaje na Carpassu-jiz z drivejsi doby. Pred nedavnem jsem ztratil jeden klic a zustal me pouze jeden klic s dalkovym ovladanim. Kdyz jsem zavolal do Oplu,tak me technik sdelil,ze k zadani vyroby klice potrebuje vedet,na jake frekvenci vysila ovladac ? Prej je te to napsano nekde na klici ?! Nemate prosim nekdo podobnou zkusenost,kde potrebne udaje hledat? Mel jsem za to,ze k vyrobe ztraceneho klice staci udaje z carpassu.
Predem moc dekuji.
MM
mel bych dotaz.Mam z Opelu vyctene udaje na Carpassu-jiz z drivejsi doby. Pred nedavnem jsem ztratil jeden klic a zustal me pouze jeden klic s dalkovym ovladanim. Kdyz jsem zavolal do Oplu,tak me technik sdelil,ze k zadani vyroby klice potrebuje vedet,na jake frekvenci vysila ovladac ? Prej je te to napsano nekde na klici ?! Nemate prosim nekdo podobnou zkusenost,kde potrebne udaje hledat? Mel jsem za to,ze k vyrobe ztraceneho klice staci udaje z carpassu.
Predem moc dekuji.
MM
ptal jsem se v jednom zamecnictvi na vaclavaku a udelat prej klic na nasi astruli neni problem.Ja mu rikam,ze to ma kryptoimobilizer a on,ze neni problem.Udela ho za 1100kc ale ze na naprogramovani si musite zajet na tuto adresu a uz mi daval papirek s cislem.Jelikoz nejsem z Prahy,tak jsem mu rekl - priste,ale jinak by to slo.Jo,za naprogramovani si pry rekne tak kilo.Myslim,ze prijde cas a kryproimobilizer a naprogramovani budou delat bezne....(tak,jako ted normal klic s klas. immobilizerem) Kmilosh píše:nebudou, ja to samy platil u nas v UL ve stejne firme.TOMHAJ píše:Dobrý den,
S pozdarvem
T. Karel
AUTOTIPservis Teplice
tak ted jsem volal do Opla,jestli my preprogramujou klic s DO z vrakace + zjisti carpass.ze prej jo,za 1500kc vsechno.Zjisteni carpassu je prej hnedka(za to si berou litr,koko..) Na vrakaci klic s immobilizerem a s DO za 1000,takze to vychazi komplet na 2500kc a pote jeste vymislel,jak tam vlozit jine "zelezo" abyt to vubec narval do spinacky a tak.To uz mam,za 105kc v kazdem zamecnictvi. Ma nekdo jeste levnejsi zpusob???
no,porad si ale rikam,ze nahoda je blbec..staci,aby ti sikovne spadnul na zem a nemusis take nastartovat.Jinak je to i drazsi,nez 2500kc-nemam carpass a to ho prej zjisti,behem okamziku-mrchy!!Luky píše:Jo, vys.at se na to! Prece jim nebudes davat 2,5 litru za klic!
Me ten druhej lezi uz 4 roky v supliku a nikdy jsem na nej nesah.
- Hany
- Kontaktovat uživatele:
Já jen přidám poznatek. Před pár dny jsem byl ve Zlíském Tescu, mají tam stánek na výrobu klíčů a je tam cedule jak prase Klíč s imobilizérem za 900,- tak jsem se toho maníka ptal, říkal, že není problém ho udělat na počkání, jen záleží na druhu kódování, pokud je tam ten složitější, tak cca 4 dny. Tak si říkám jako rezervní byť bez DO centrálu,ale nastartuju, za 900 to jde.
OPEL ASTRA G COMBI, 2000 EDITION , 1.7 DTI ISUZU , system BEHR
druhý klíč
Zdar chlapi, dnes jsem zjistil, že mi nejde nastartovat auto druhým klíčem, který byl rok v šuplíku. Otevřu s ním dveře, zavřu dveře, aktivuju alarm, ale nastartovat nejde, na chvíli to chytlo, ale hned zase zhaslo. Co s tím může být? Klíče vypadají stejně, mám i po prvním majiteli card pass...! Díky za odpovědi.
Opel Astra G,1,6 16V-74 kw,2001,naj.70 tis.,verze Comfort-klima,ABS+"klasika".
- Astra - R@SAG
- Kontaktovat uživatele:
Je to klasický klíč, nebo i s dálkou.
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
ja jen reaguji,s imobilizerem udelaji hned,ale v astre je krypto-immobilizer a ten ti jen tak neudelaji.Chce se to ptat na toto,nebo jim dej klic,ano ho strci do "zkousecky" a budou vedet hned,jestli to umiHany píše:Já jen přidám poznatek. Před pár dny jsem byl ve Zlíském Tescu, mají tam stánek na výrobu klíčů a je tam cedule jak prase Klíč s imobilizérem za 900,- tak jsem se toho maníka ptal, říkal, že není problém ho udělat na počkání, jen záleží na druhu kódování, pokud je tam ten složitější, tak cca 4 dny. Tak si říkám jako rezervní byť bez DO centrálu,ale nastartuju, za 900 to jde.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nahradni-novy klic
Zjistí mi prosím někdo přes EPC cenu tohohle ND??? Děkuji.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE