to mi pripomina.... nejdete nekdo na pout do prahy?Princ William píše:to byla asi pekna centrifuga
Pochlubte se se svými úlovky fotek
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
pepco, prahy dej do barvy at to vic ladi s naraznikama a taky bych dal vetsi kola, mi tyto prijdou maly jako 14", ale asi tosou 15" co?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
neboj,vím že ty práhy je třeba hodit do barvy,ale bohužel jaksi to nevychází,když to budu nechávat,tak to je zasejc za tři tisíce,no a mně čekají ty přední kotouče,to je jaksi na prvním místě,no a kola???mám to na patnáctkách,a mám to na nových pneumatikách tudíž zase není v silách koupit jiné litáky jiných rozměrů,a ještě pneumatiky,musím být spokojený s tím co je.milosh píše:pepco, prahy dej do barvy at to vic ladi s naraznikama a taky bych dal vetsi kola, mi tyto prijdou maly jako 14", ale asi tosou 15" co?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
jasny chapu ono ty hodnepaprskovy kola vypadaj mensi nez sou, kork dyz na nich mame takovy balony.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jsou to dementi. Udelat to ty, tak uz te buzerujou... nehlede na to, ze normalniho cloveka nenapadne zaparkovat pred vjezdem, pokud teda v tom aute nesedi...Fathead píše:Dneska po cestě na oběd policajti parádně blokovali výjezd jednomu týpkovi Ten v té Oktávce byl dobře nasranej a ten dědula tam nadával ať zavoláme odtahovku Ještě detail - v tom policejním autě nikdo samozřejmě nebyl.
Za kvalitu se omlouvám, mobilem to líp neumím.
--- Astra G '98 1.4 16V ---
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Toto je foceno mobilem na dalnici v dubnu 2006, od Usti nad Labem smer Petrovice, dneska uz bysme tam asi tak dlouho nevydrzeli stat
Ja jsem ten "bajkr" uprostred, okoli kamosi ze skoly, obcas vyjedem na kole / do hospody, nebo bez kola taky do hospody
Ja jsem ten "bajkr" uprostred, okoli kamosi ze skoly, obcas vyjedem na kole / do hospody, nebo bez kola taky do hospody
ASTRA-G-1,6 -X16SZR,3dv.1999, ABS,4kotouč,4airbag,el.zrcátka,centrál,alarm, lité kola 16Allesio,křídlo Irmscher,Angel eyes,folie SunTek.
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
------
ASTRA-H-1,7CDTI-ENJOY,2005,ABS,4kotouč,8airbak,el.zrcátka,okna,centrál,AAC,CD30MP3,
16 origo Opel,OPC křídlo.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=2261
-
- Kontaktovat uživatele: