kontrolka systému řízení motoru, immobilizer
kontrolka systému řízení motoru, immobilizer
Po zapnutí klíčku se rozsvítí kontrolka systému řízení motoru takové to autíčko s klíčem a svítí dál i po nastartování a jízdě. Co to značí. Všude píšou jen při jízdě nebo bliká. Díky
- Reklama
- Princ William
Re: kontrolka
to je taková variace na náš motůrek s bleskem, takže jedině diagnoza řekne vícVavra píše:Kontrolka je v poli otáčkoměru v horní řadě zprava. Je to takové autíčko a přes něj je klíč. Pro upřesnění mám 1.7DTI r.v. 2001.
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Zdeněk Lbc
v astře G nejsou žárvičky ale ledky takže tim to neni, spíš jde o to že auto s klíčem se dávalo až do novějších tacháčů, do těch starších je motůrek s bleskemjira píše:Me nesviti ta kontrolka (auticko s klickem) vubec po nastartovani ani pred nim. Vse ostatni se zda byt v pohode. Muze to znamenat,ze je jenom spatna zarovicka nebo, ze neni jenom aktivovany imobilizer?
dik za odpoved vsem....
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
ledky = souhlas. pokud svítí, zkus vyjmout z pevné části klíče čip, nemá jít nastartovat. jinak hlásí jízdu v nouzovém režimu. Naštiv servis.Vojta píše:v astře G nejsou žárvičky ale ledky takže tim to neni, spíš jde o to že auto s klíčem se dávalo až do novějších tacháčů, do těch starších je motůrek s bleskemjira píše:Me nesviti ta kontrolka (auticko s klickem) vubec po nastartovani ani pred nim. Vse ostatni se zda byt v pohode. Muze to znamenat,ze je jenom spatna zarovicka nebo, ze neni jenom aktivovany imobilizer?
dik za odpoved vsem....
Mi nesvítí vůbec, proto pojedu do Opla.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
-
- Kontaktovat uživatele:
jestli nemáš náhodou modelový rok 2002. Já mám Z16XE r. v. 12/2001 modelový rok 2002 a taky mám funkční obě kontrolky
Astra G 2001 Z16XE ČERNÁ METLA
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=2440
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam podobny problem...
mam podobny problem... tiez mam Astru G, 1.7 DTI rok vyroby 2002... niekedy najazdim 600 km bez toho aby sa zasvietila a niekedy odjazdim 5 km a zasvieti mi a svieti, az kym nezastavim motor...
Bol som na diagnostike a zistil som, ze je problem s Magnetickym ventilom plniaceho tlaku. Chlapik v servise mi povedal, ze asi bude treba precistit turbo ci co a to ze stoji takych 6 az 7 tisic... tak som mu povedal, ze nic z toho nebude, lebo za to mu 7k nedam... pocul som tiez, ze to moze byt napriklad upchata alebo prasknuta hadicka ktora ide z toho ventilu alebo do neho... Nevie niekto co vsetko by to mohlo byt ked vypise tu chybu???
vdaka
Bol som na diagnostike a zistil som, ze je problem s Magnetickym ventilom plniaceho tlaku. Chlapik v servise mi povedal, ze asi bude treba precistit turbo ci co a to ze stoji takych 6 az 7 tisic... tak som mu povedal, ze nic z toho nebude, lebo za to mu 7k nedam... pocul som tiez, ze to moze byt napriklad upchata alebo prasknuta hadicka ktora ide z toho ventilu alebo do neho... Nevie niekto co vsetko by to mohlo byt ked vypise tu chybu???
vdaka
Co je to auto?
o.O
o.O
www.diagnostika.kvalitne.cz
Hezký začátek jarní motoristické sezóny. www.diagnostika.kvalitne.cz
Pokud jste z okolí Loun a máte podobné potíže, zkuste www.diagnostika.kvalitne.cz
Pokud jste z okolí Loun a máte podobné potíže, zkuste www.diagnostika.kvalitne.cz
Re: www.diagnostika.kvalitne.cz
A co kdyby si sel s tou reklamou doprdele? Hmmm.VašekL píše:Hezký začátek jarní motoristické sezóny. www.diagnostika.kvalitne.cz
U jednoho threadu to snad staci!
--- Astra G '98 1.4 16V ---